Saturday , 21 July 2018
Slide background
Slide background
Slide background

Deze 4 zien we terug in Rotterdam

Wennemars Rotterdam SVT

Dankzij Sportvoedingtriathlon.nl en 3athlon.nl kon je tijdens de maand juni vier gratis startbewijzen winnen in de triatlon van Rotterdam voor je favoriete atleet. Vandaag maken we met veel plezier de 4 atleten bekend die we op 24 juli aan de start gaan zien in Rotterdam.

Eerder in juni vroegen we je om je favoriete atleet te taggen bij onze wedstrijd op facebook, om de facebookpagina te liken én om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Sportvoedingtriathlon.nl. De volgende vier personen voldeden aan al deze voorwaarden en mogen Sportvoedingtriathlon.nl contacteren om hun gratis inschrijvingscode te pakken te krijgen:

Bastiaan Stolk

Frank Van de Weerd

Rosita Pos

Hans Strating

Gefeliciteerd met jullie startticket. En we zijn vooral benieuwd naar de strijd tussen Frank Van de Weerd en Johan Van de Weerd. De eerste won via onze wedstrijd, de tweede sleepte een gratis startbewijs in de wacht via de wedstrijd van Sportvoedingtriathlon.nl zelf 🙂

SVT Compressport

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.nl en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply