Sunday , 18 March 2018

Preview WK Hamburg; Blauwalg Rotterdam; Urk; Klazienaveen en nog wat nagekomen uitslagen -WTJ 544


VRIJDAG – Waren vorig weekeinde alle giganten op de lange afstand in Duitsland (Frankfurt of Roth) actief, komende dagen is de mondiale top op de sprint afstand bij onze oosterburen. Hamburg is zaterdag en zondag het decor van zo’n 6000 triatleten afkomstig uit de hele wereld. De World Triathlon Series 2017 zijn aan hun vijfde wedstrijd toe. De regerend wereldkampioenen Mario Mola en Flora Duffy zijn er evenals Mario’s landgenoten Javier Gomez en Fernando Alarza. Richard Murray vormt met Henri Schoeman de sterke Zuidafrikaanse inbreng en wij brengen Marco van der Stel en landskampioen Jorik van Egdom in stelling. Duffy neemt het op tegen sterke Amerikaansen, tegen de GB-top, tegen thuisfavoriete Laura Lindemann, de sterke Belgische Claire Michel en tegen onze mooie troika Rachel Klamer, landskampioene Kirsten Nuyes en Maya Kingma.
 Vier van de vijf Nederlandse triatleten zullen op zondag uitkomen op het WK Mixed Relay in Hamburg. Uitermate belangrijk evenement geworden, nu bekend is dat het op de Olympische Spelen in Tokyo op het programma staat. Jorik en Marco zijn zekerheden, bij de dames wordt geknokt om de twee andere plaatsen.


Helaas loopt de Perskindol 010 triathlon in Rotterdam daarmee de twee titelverdedigers mis. Jorik en Kirsten zouden in en rond de Willem-Alexander roeibaan opvolgers krijgen op Super Saturday. Maar as we speak komt het bericht dat er blauwalg is geconstateerd in het zwemwater. In overleg met bevoegde instanties en de NTB heeft de organisatie het NK af moeten blazen. Hoe de format eruit komt te zien voor de Teamcompetities is nog niet duidelijk.

Het programma zou beginnen om 9 uur met de 4e Divisie Zuid mannen, via 3e Divisie en dan vanaf het middaguur de NK’s. Eerst de jongens en meisjes en aansluitend vrouwen om 12.45 uur en mannen om 13.55 uur. We tipten in de jongste categorie talenten als Joost Friderichs, Gjalt Panjer, Shirin van Anrooij en Dirkje Lebouille. Kijken we naar de elites/beloftes dan maakten Menno Koolhaas, Donald Hillebregt, Marco Akershoek en Niek Heldoorn grote kans, maar op zo’n sprint afstand kan het alle kanten uit. Bij de vrouwen zou het een unieke stunt zijn geweest als Sarissa de Vries ook deze titel naar zich toetrekt. Maar Rani Skrabanja, Marije Dankelman, Quinty Schoens en tal van andere kanshebbers zijn er ook nog.

Intussen is de 010-triathlon van Sport Vibes in drie jaar tijd uitgegroeid tot een regelrechte topwedstrijd. Het gaat loeihard op die kaarsrechte stukken langs de roeibaan met de windmolens op de achtergrond en Rotterdam in de verte. Laten we hopen dat ook zonder het zwemonderdeel er een waardig evenement kan worden gehouden. Organisatie veel sterkte met deze onverwachtse tegenslag.


De Suydersee triathlon op Urk (bij eilanden zeg je altijd ‘op’) is één editie verder dan Rotterdam. Urk begon vrijdagochtend al met een primeur, de eerste scholieren-triathlon. Dat kennen we van Challenge Almere, waar ook vrijdag de jeugd het spits afbijt. Er hebben liefst 260 Urker scholieren ingeschreven voor de Junior Challenge voor leerlingen van 12 jaar en ouder. Zaterdag is de eigenlijke wedstrijddag met een 1/8e en kwart afstand. Net als vorige week bij de Frysman wordt er in het Ijsselmeer gezwommen, de Noordoostpolder leent zich uitstekend voor het fietsen en lopen is door het Urkerbos. Als side-event is er een triathlon voor paratriatleten, maar dan niet de Jetze Plats onder ons. Zij zwemmen 20 minuten, fietsen 12 kilometer en lopen er 2,5.
Met Tiedo Tinga, Dennis van Hinte, Marjan Andringa en Hanneke de Boer staan er best leuke namen aan de start. Bovendien steeds meer Urker deelnemers, bij uitstek mensen die de strijd met de elementen aan gaan. Onder die Noordoostpolderbewoners uiteraard ook  Team Fleur met Wytse in de aanloop naar het grote Almere. In Urk begon het avontuur vorig jaar, waaruit de geweldige actie Stoel voor Fleur voortkwam.


Op zondag vragen we uw aandacht voor de 11e Plus Fischer triathlon van Klazienaveen. Na een paar jaar NK’s masters en twee keer het NK halve afstand lijkt de Drentse wedstrijd nu een ‘gewoon’ programma af te werken. Niet helemaal waar, want het Noord-Nederlands kampioenschap is wel degelijk een prestigestrijd. Evengoed staat er weer een puik veld aan het vertrek met de mannen in bloedvorm Milan en Omar Brons, Sven Strijk, Erik-Jan Spijkerman, Chris Brands, Jort van Zutphen, Rahel Bellinga, Danielle Riem, Talisa van der Fluit, Cora Vlot en local heroes Renate Post en Janien Lubben.

En – geloof het of niet – Stefan van der Pal laat een week na de Frysman ook Klazienaveen niet in de steek. De Fries, die geen Frysk spreekt, is aan zijn afscheidstoernee bezig. En in de noordelijke wedstrijden zijn ze hem al als triatleet gewend, maar Ruud en ik kijken uit naar de deelname van Lieuwe Westra op de Olympische afstand. Deze week vertelde hij nog zijn aangrijpende levensverhaal in de Avondetappe. Voordat Lieuwe naar Australië emigreert doet ie eerst Klazienaveen aan. Alderivichste!
Eindhoven Sport houdt zondag in en rondom de natuur van Tongelre en Stratum een kwart en 1/8e triathlon. Plezier gegarandeerd bij dit recreatieve evenement. Bij onze zuiderburen is de 1/3e Hageland triathlon van Aarschot. Er starten Nederlanders in de Ironman Bolton (UK), in de Berlin XL,, ja zelfs in de allereerste Alaskaman. Peter Denekamp en Tommy Obst wagen zich aan dit ongelofelijke avontuur, waarbij elke andere triathlon verbleekt. Lieke van Beek en Hans de Jong zijn hun TVH-begeleiders deze lange, lange sportdag.
In vogelvlucht nog resterende uitslagen. Want ten onrechte onderbelicht gebleven is de formidabele tweede plaats van Jacco Langerak op de loodzware Altriman Les Angles in de Franse Pyreneeën. De Utrechter finishte in 12.30 uur, tien minuten langzamer dan winnaar Flavian Lafay uit Frankrijk. Jacco – twee jaar terug ook sterk op IM Maastricht – liet met 3.36 uur de snelste marathontijd noteren. Koen van de Mierop werd 21e. Carole Dechamp was beste vrouw in 15.49 uur. Dan zit je in Almere al buiten de limiet… In de eveneens zware halve Altriman Les Angles werd René Roelens 163e.
Sven Strijk kwam zijn Belgische clubverplichtingen na en werd 39e op het BK sprint te Vilvoorde. Titels voor Simon de Cuyper en – verrassend – Valerie Barthelemy.

Apart wedstrijdje is De Hoef Sportief. De drie onderdelen afwerken met rustpauzes ertussen. Frans van Heteren was er op 2 juli het best in, daags na het NK in Didam overigens. Ric Immens en – jawel – Lars Vreugdenhil waren de andere mannen in de top drie van deze ‘wilde wedstrijd’. De vrouwenwinst ging naar Mariska Visser.

In het Zweedse Jönköping debuteerde Hawaii-ganger Erik Hordijk op de 70.3 IM. Van de 19 Nederlanders werd Erik dertiende met een achterstand van bijna twee uur op de Australische winnaar Josh Amberger. Erik heeft, zoals bekend, zich in kunnen kopen voor deelname aan Hawaii. Beste Nederlander in de Zweedse stad was David van Oosten op een 35e plaats en vijfde M25. De Oostenrijkse Lisa Hutthaler was te sterk voor Camilla Pedersen en de Britse Kimberley Morrison. Anke Lenting was op een 260e plaats beste Nederlandse, Janet van Woudenberg volgde negen plaatsen later, maar de Houtense was wel 1e F65.

About Wim van den Broek

Wim van den Broek
Helft van Nederlands bekendste speakerduo, blijft graag ruzie maken of hij nu Peppie dan wel Kokkie is, houdt van hoogoplopende debatten in de plaatselijke gemeenteraad en één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel...

125 comments

 1. “I’ll freely admit that when it comes to tablets, I’m more familiar with the kind The Flintstones wrote on than the newfangled, touchscreen, sorta-computer-thingy ones.”“The Prestige 10 will sell for a fraction of the iPad’s cost. It has a $499.99 list price, but should be available at retail in the $215 to $250 range. That’s an amazing price for a versatile 10-inch tablet that offers so much.”Hmmmm I think I’ll take a rain check on that ‘review’ then …………… thanks all the same

 2. Jodi, my sympathies to you all. I will always remember your Grandma’s smiling face at A &K. She was so pleasant and helpful, because believe me, I needed lots of help when it came to “hardware” stuff.I know it’s was tough for you and your family to watch her decline.Thinking of you.

 3. il y a une différence entre vouloir quelque chose, espérer quelque chose et s’attendre à quelque chose.Dans tous les cas, on ne s’en câlisse pas, mais ça fait une énorme différence dans la perception qu’on a de l’autre et de sa façon d’être, pour elle/lui, pour soi et pour les autres.

 4. Thanks you so much Carla! I’m glad you found my blog! It’s so great to hear from new faces!!The blanket was from the throw/pillow section at HomeSense (similar to HomeGoods in the US) and the brand name is Storehouse. I loved how it tied everything together.

 5. I was stationed on several of these sites – Fukueshima, Shikanoshima (relocated to Seburiyama) and Seburiyama. Two tours, 54 to 56 and 58 to 60.We were training JASDF all during that time, Later in 65, I had a one year tour at Kumejima. Since that was 7 years before US returned Ryukyu (Okinawa) to Japanese authority, we had no JASDF there.Morale on these sites was high and at all of our reunions we always spoke of the good times.GD Star Ratingloading…

 6. take my word for itthe only thing that worked last summer before i went on vacation was by going on and getting help from thier trainers they really really helped me get skinny and built (IT’S COMPLETLY FREE)i lost 35 pounds before vacation in 1 month and 2 weeks

 7. that it would be futile because “we didn’t have the votes to pass it.” He also proposed that the balance of the “failure” of the stimulus package be repealed.McConnell also responds to a “challenge” made by Dick Durbin for an alternative (“there’s nothing on the Internet,” Durbin said). “We’re not planning on having a 2,000-page bill,” McConnell said.

 8. En tout cas c’est sûr que j’aurais pas envie que la personne qui fait la critique d’une de mes photos me dise juste, c’est moche sans expliquer

 9. a feast of colour — a pleasure to my happy weekend eyes….love the deep purple velvet ….feels like it needs stories now..of the people who have sat on it! ..we can make some up….

 10. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website offered us with helpful info to work on. You have done a formidable job and our entire community will likely be grateful to you.

 11. honey the reason they analize and talk bad about what women wear its because at that moment they are not thinking about you, they re to busy thinking to stick a cock up there mouth…i hate faget all the way to the end they even get you in trouble at the office if they can..i would send them all to Sauda Arabia so they can become men but as they say BORN QUEER DIE QUEER……

 12. The 7 Top Lupus Pure Green Coffee Extract Do’sEat a Pure Green Coffee Extract sheet for diverticulitis requires some dedication. Start your day and found it appealing.

 13. hast Du auch seine Superempfehlung mit der Einlauf befolgt )))))3,5 Liter Flüssigkeit einführen und dann Circusacrobatik betreiben …….Ich behaupte mal, es gibt bessere, zuverlässigere und auch kostenlose Quellen Infos über diese Lebenswise zu bekommen…Vieles was Markus schreibt ( oder eher Jemaden schreibt für Ihn) ist von Ihm selber nie erprobt worden. Er hat meiner Meinung nach nur Infos zusammengestellt…….

 14. Yeah. open a bakery but over here!I love this unusual combination. I do know cheese and apples work really well together in a pastry so I'm imagining this would be awesome as well!

 15. « Les radicaux, c’est comme les radis : rouge à l’extérieur, blanc à l’intérieur et près de l’assiette au beurre ».Une maxime qui un siècle plus tard n’a pas pris une ride. Juste un peu plus pâle dans le rose; mais sinon …?

 16. thank you suki – i've thought about placing them on top of simple wooden frames to give the sense that they are like those birch board panels… they will find a way onto the wall – the simpler the better:)thank you jeannie! xolove j

 17. ah, Public Citizen filed an Amicus Curae brief in the case. That means trey represented themselves, not American Buddha, even if their interests were aligned. So Levy has no conflict.

 18. Pois, meu caro, como diz outro , também frequentador da , a CDU, mais uma vez, revelou falta de faro. Mas lá que a "cultura" das praxes e do trajar académico contribui para preparar um meio favorável à peste, devíamos saber que sim.

 19. Well, being that you’re from the South, it’s a given that barnyard animals are gonna come up in just about every conversation.And I don’t use emoticons, but if I did, there would be a lame little smiley-face there, ’cause I’m kidding. It comes up at least TWICE in every conversation.Also sugar beet futures, whatever that is.

 20. Es wird immer so getan, als sei eine starke Währung schlecht.Das Gegenteil ist richtig.Die DM wurde immer wieder aufgewertet (unter Wehklagen der Exportindustrie). Letztlich wurde dadurch aber der Zwang zum Sparen und zur Entwicklung von Innovationen geschaffen. Die Importpreise sanken natürlich in gleichem Maße. Damit wurde die DM zur stärksten Währung der Welt.Alles Vergangenheit.Es gibt derzeit einen Abwertungs-Wettlauf, der in einem Desaster enden wird.

 21. Estado do Ceará é condenado a pagar 200 mil reais de indenização à família de estudante, morta dentro da escola, além de pensão até os pais da falecida completarem 65 anos. DIVULGUEM, POIS O MAIS FUNDAMENTAL É O CARÁTER PEDAGÓGICO DA CONDENAÇÃO, QUE VALE PARA ESCOLAS PÚBLICAS E PARTICULARES. Leia matéria em: http://www.valdecyalves.blogspot.com

 22. Rocking…I used to have a pop-up message when i start firefox to restore last session but now it’s gone. I need it in case i accidentally close something and i want to go back into it. Anybody know how to do it? Thanks…..

 23. Maybe the threat is a clever way to maintain peace. I explain : this reminds me of a play we learned at school "The Trojan War will not take place" where basically it is not the leaders who want war but the people on both sides. In the case of the Israël-Iran confict it is the leaders who are threatening… maybe because they know this is a war in itself and a way to keep the people's warrior side dormant.

 24. baru saya tahu nama penuh osman kering apa dan nama dia osman kassim betul tak dan saya harap dia sihat dan di sampingan dengan keluarga

 25. Ich noch mal…Das Headerbild wird noch ver­än­dert (schon in Arbeit) und wegen der “weiterlesen”-Links habe ich bei den Entwicklern nach­ge­fragt.

 26. Femme,”Olisiko sitten niin, että nettiseksin harrastaja haluaakin leikkiä sanoilla enemmän kuin sukupuolielimillään?”On ainakin omalla kohdalla juurikin niin. Kun harrastan nettiseksiä, pysyvät sormet kiltisti näppäimillä, enkä koske itseäni juuri lainkaan. Moni nettikumppani ei meinaa uskoa, että ilman kosketustakin voi kiihottua. Aivot kuitenkin hyvin tärkeä sukupuolinen elin ja itselläni toimii ainakin tavattoman hyvin – nimimerkillä ”atk-tuolin mahdolliset kosteusvauriot tarkistettu moneen otteeseen”

 27. pardon, non, résultat net -950% du CA, pas mal non?c’est sûr qu’une entreprise privée avec un tel résultat n’attendrait pas un siècle avant de mettre la clef sous la porte.Mais c’est l’argent des contribuables qui finance, alors, pas de problème… on verra dans un siècle

 28. Excited for you new life! And I agree – people make all the difference in a job. That’s fantastic someone you know is also starting =) Have a fab weekend and great first day!Quiana recently posted..

 29. Minoli non si guarda > e non si ascolta.Lo seguo su RAI storia e non è per niente male, anzi, è uno dei motivi per cui converrebbe passare al digitale terrestre.Quello che non capisco è se tutto il materiale che trasmettono è d'archivio (comrpeso Minoli) oppure è materiale rivisto o totalmente fatto ex-novo.

 30. 4.5 Lac for the custom charge only (excluding the donor bike?)…!! too expensive even a harley is less costly than you you’re incomparable though..but wont be able to afford a 5.5 lac for a Royal Enfield:(

 31. Can you give me a list on all health healthy foods that u eat everyday?im having trouble making healthy recipes. i want some unique foods and maybe recipes if possible. i just bought a panini press so if u have anything that i can use with that would be great, thanks.

 32. THIS is by far the craziest thing I've EVER seen for a challenge and I completely LOOOOVE it! OMGosh, I'm gonna go cook lunch and a make a card at the same time!!! SO COOL…thanks so much for all the amazingly out of the box beautiful DT inspiration.

 33. Sandhya,Read this and loved it!!!Especially your description of words. You write as one who was known and tasted all the subtleties the English languages had to offer. Not only can I feel pandemonium after reading your paragraph, I can taste it as well. Will definitely check out your blog again. Came across it by chance in Google. A very happy new year to you 🙂

 34. PUT ALL THE CONGRESS-PEOPLE ON THE PAY-LIST FOR SOCIAL SECURITY,AND MEDICARE,WHEN THEY LEAFE OFFICE,PAY EM THE 600 DOLLARS A MONTH,AND MAKE EM LIVE ON THAT,TO PAY CO-PAYS,TAXES,GASOLINE FOOD AND OTHER NORMAL EXPENSES,THAN THEY WAKE UP, HOW THE SCREWED US OVER,OVER THE YEARS.

 35. . I believe this incorrect emphasis on delivery, coupled with the curse-word status “lecture” has garnered in the past few years cause many to set “content” to the side in favor of the 12 times more important “delivery.” IMHO

 36. « Walking on, walking on the moon… » Ah non ça c’est Police :pTrès bon dessin. Il me semble que Mickeal mettait la main plus bas quand il faisait son fameux « Hou ! ».

 37. vâng, có bạn đã khuyên như vậy và tôi đã thử nhưng chưa biết cách làm đúng.Tôi sẽ nhờ người chỉ dẫn ạ.

 38. Никого они не объединяют -:Код для вставкипровели сходняк прикормленных и назначенных " руководителей " . Хреновые дела у ЕР если приходится виртуальные структуры создавать.

 39. Jeszcze trochÄ™ Hegla i dialektyka upitraszona – a co wtedy z wyborem kurczaka ?Kartku – wy tu z babÄ… siÄ™ gimnastykujecie na systemami i fundamentami, ale w kraju Prawa w sensie klasycznym NIE MA. Nawet konstytucja, którÄ… nam Janda w „CzÅ‚owieku z Å»elaza” jako podstawÄ™ wszechrzeczy wciskaÅ‚a jest tylko przepisem.B.C.

 40. Większość z nas nie sięga, chyba, że trafia się coś ekstra , co warto skomentować u siebie. Nam myślenia już nie wyłączą, a mogą uruchomić u swoich. Chociaż to mało prawdopodobne:))

 41. They lost todays sudden death and the one tommorow is due to a confusion in the score. I belive we won today though yet we will still have a sudden death. The score was 33-34. They thought the score was 33 all. Either way sudden death tommorow

 42. We found this very obscure in parts and really not that enjoyable. Inclined to agree with Roger re “dredge” being rather different to scrape. However we managed to complete about 4/5ths before resorting to the help here….. well the answers actually. Thanks to Scchua.What is meant by a surface clue?

 43. Condivido il tuo parere. Ho la vaga impressione che la bolla iniziale sulla serietà professionale di Monti si stia esaurendo e pian piano ritorneremo allo spread di oltre 500 punti. Un paese che non cresce, che va in recessione acuta avrà grandi difficoltà a riprendere la sua corsa verso il benessere.

 44. You sure did have a big year Tina! You doing a wonderful job and I’m so proud of you! New year may be boring compared to this last one! But it will start out huge with your new niece coming into the world! I hope she waits for you too!

 45. Hey Joyce!It is a good sign though that you would read your own blog and yes, I read your blogs too (although I am not in the market for arthritis info, I do like the information and your writing style)See you around my friend

 46. OY I feel his lament! . "What's in a name?" Except that its yours! Kuddos for using the red marker and writing an ode to the name and by way to the nice man who bears it :)At least his name doesn't contain an apostrophe one has to fight over as modern technology doesn't care for them.

 47. Ok – das sieht wirklich aus, wie Dünnschiss, aber ich glaub dir mal, dass es das nicht ist. Wer reibt sich auch schon mit Dünnschiss ein? ;-DABER EY…BIRNE HELENE???? Wie geil ist das denn????? Bitte sag mir, wo es das gibt…

 48. Samaa olen miettinyt, meillä on kuolema ikään kuin piilotettu. Olen kuullut että Suomessakin on ordotoksisissa hautajaisissa pidetty arkkua auki, mutta kai siitä ollaan ainakin osittain luovuttu, kun tapaan tottumattomat hautajaisvieraat siitä ehkä vaivaantuisivat. Romaniassa näin, kun vainajia jopa kuljetettiin ympäri kylää hautajaissaattueissa avoimessa arkussa hevosrattaiden kyydissä. Aika kummalliseltahan se tuntui. Valoisaa viikonloppua itsellesikin!

 49. Congrats on 4 years!! I’ve been reading since pretty much the beginning and your blog has stayed one of my faves since day 1 And today’s my birthday too! haha fun stuff!

 50. happy fri the 13th queen Z :)hope you have a good weekend.i’m happy for RR & am looking forward to the eclipse awards result on mon nite.i’ll be reading about it on tues :)xoxo to u & tastygod bless

 51. This is really your pretty helpful study in my closet, Need own up to you most likely are One inch the simplest people Document at any time stumbled across.Nice one for writing this illuminating information.

 52. akytb63 Posted on Zithromax (azithromycin) has been a component of all the classification of drugs called macrolide anti-biotics. Zithromax fights bacteria inside of the childs body.Zithromax can feel dealing with diverse different kinds of difficulties a result of bacteria, what I mean inhaling problems, epidermis disease, head difficulties, and venereal illness.Zithromax be also utilized for uses not promoted in script drugs guide.

 53. The genie may be somewhat out of the bottle, but they can clamp back down on it when they feel it ‘getting out of hand’. A few ‘stray opinions’ here and there may be allowed but the publishers still control the shots. How long can they be counted upon to allow free opinion, facts, details on issues?And yeah, I’ll start cheering when its on the front pages too.

 54. My CSA had a swap basket, where you could leave behind what you were not going to eat, and take stuff that others have left, if it interests you. Maybe you could suggest this to your farm.

 55. Hi LO,Thank you so much for this post. Suddenly, everything comes to light ! Just one question (maybe to come with next post). How do we make up for a few days off workout. Let’s say I’m home monday to wednesday and away during the last 4 days of the week without my weights?

 56. Carrie, I know that it may feel like that. However, you really need to let your true identity in Christ shine through. It will not be easy, but He will be beside you every step of the way. God made you and loves you for who you are. Do not let anyone else make you think differently.

 57. I am 58 and wondering if there is anyone who is ~ my age who has done this?? and what arethe results that they saw or that I can expect. It is great to seee the younger set get into this but what about the baby boomers???Thank you

 58. Just a smiling visitant here to share the love (:, btw great design. “Make the most of your regrets… . To regret deeply is to live afresh.” by Henry David Thoreau.

 59. Pour un croyant c’est offensant uniquement s’il est idolâtre. Pas s’il a une vraie foi, non que je sache ce que c’est.C’est un peu le problème avec la religion, c’est que ça éloigne terriblement de la spiritualité pour en rester aux apparences et à la matérialité.Donc si votre croyant se sent offensé c’est qu’il doit avoir une foi légèrement vacillante.

 60. the spelling is Chirico- solly- this painting expresses doubt and uncertainty to me- maybe it is like a blank slate- upon which u may (drag yr fingernails?) wrtie w pretty chalk colors?lately I am loving Millais’ The Blind Girg- I WANT U TO GOOGLE IMAGE “THE BLIND GIRL” (tell me what it meens?)

 61. If you’re considering some sort of solitaire engagement ring you must have ended up saving sufficient for most of these pretty baubles will not are available affordable. Nevertheless, the actual ring isn’t just regarding dollars. It will likely be essentially the most general public image of this adore in addition to you would like to be sure you get it ideal.

 62. How do you like working at Nasty Gal? Hmmm I'm totally craving corn dogs and boardwalk fries. Can't wait to hit the beach back home. P.S. I'm loving the striped shirt!

 63. Thank You!I’m due for blood test on Thursday morning! I’m still holding on to a small about of hope, but pretty sure AF will come before then…well that’s what my body is telling me.

 64. Finding a good supplement is one of the key factors to living a good life. For me, this supplement has always proven to be the most effective. It just gives your soul what it needs and it doesn’t have all of those nasty side effects as all of the poorer ones. It’s also one of the cheapest ones out there.

 65. Youre so cool! I dont suppose I’ve read anything like this before. So nice to find somebody with some original thoughts on this subject. Really thank you for starting this up. This website is something that is needed on the web, someone with a little originality. Useful job for bringing something new to the internet!

 66. Wanted to drop a comment and let you know your Feed isnt working today. I tried including it to my Bing reader account but got nothing.

 67. FREE, FREE, FREE!!! Don’t delay.To find out more, visit my site. It successfully covers FREE information exposing FREE traffic and network marketing related stuff. Don’t forget – FREE, FREE, FREE. You have nothing to lose!

 68. Amandine dit :Super idée ! C’est vraiment très chouette !Je suis un peu à la bourre dans la lecture de ton blog, mais je ne passe pas trop de temps sur l’ordi en ce moment :pJe vais tout de même essayer de rattraper le retard avant vendredi soir (après je pars en vacances hihi)Bises

 69. Yes – “Can you hear a noise – like a huge pair of scissors opening and shutting – over there?”Brrrr!And yes, Asikayume, the bit about Lucy and the mer girl running to meet each other still brings tears to my eyes.

 70. Learn more about forex software by downloading and trying it out.�MetaTrader 4 is professional forex trading software. To control multiple accounts download MetaTrader 4 Multiterminal forex system.

 71. Sometimes it’s either to laugh about something that isn’t really funny than to cry about stuff so horrifying you can’t even comprehend it. Sometimes I wonder if the 24/7 barrage of images and information is helpful or hurtful. So glad you enjoyed the post, and I loved hearing your perspective.

 72. When when i were just in search of that info for an extended time. Soon suitable following 6 time regarding continual Googleing, finally When i obtained myself personally them with all your site. As i perform believe as to what is incomplete Engines including google approach that do not location that style of beneficial sites when using the top connected with quantity. Usually the ideal websites are sometimes full about garbage.

 73. … Anonymous 12:13Crack babies don't only come in black. I bet when you are adjusting your white hood in the mirror you can't help but read that sign that says 'objects in this mirror are dumber than they appear'.Who was on that video? Dumber indeed.

 74. – What. A. Wedding! Gorgeous couple, in love with her style but what a super fun day in a beautiful location too. Love the shots of the party, you have certainly captured the spirit!August 28, 2012 – 12:46 pm

 75. Opss.. Alex ho sbagliato commento quello era per il post precedente Comunque domani sera ho gia una bella cenetta al ristorante organizzata.. non mi piace andare molto nei locali pieni di pazzi che urlano come al mercato anche per dirti soltanto ciaoo.. Poi il resto mica te lo vengo a dire a te!!! hihihihiCIauuuz!

 76. La entrada la conseguis en los puntos de venta que habilite multiticket, pero si no la compras antes del 10, la podes comprar ese mismo dia en puerta y sale mas cara. Te digo que es asi porque ya fui a la cream y mucha gente compro su entrada en puerta.

 77. oana, oare e prea frig la tine in casa? borcanul cu maia pt clatite unde il tii? daca n-ai pus sare, oua, lapte, apa minerala in el, ia din el separat 20g, hraneste cu 20 apa, 20g faina tip 65, muta amestecul intr-un borcan micut curat, pune capacul si asteapta pana maine. daca dimineata e umflat si bulbucit! mergi cu el mai departe pt maia.tin pumnii

 78. Tibidiplouf : bizarrement, je préfère les costumes de la vidéo de pauvre, mais l’histoire est pleine de piquant dans la deuxième, on se croirait presque dans un genre de Plus Belle la Vie asiat.

 79. 铭盛卡行(QQ1228557129)所出售卡均为一级卡源,全新无任何交易记录,资料齐全,真实身份办理,亦可指定名字办理,诚信淘宝担保交易! 例如—可以给你淘宝店刷提高您的淘宝信用记录。 例如—你想接受汇款,但又不想让对方知道自己的真实姓名。 例如—您想给领导送礼办点事情,但是又不想让自己的隐私暴露!这时您就需要到我们提供办理的卡,我们的卡可以让您随意的a转帐–送礼。给客户保密了隐私的同时也去除了客户的后顾之忧。本团队以真实代开卡【QQ:1228557129】办理、分别提供7大银行卡;中国银行—工商银行—建设银行—农业银行—交通银行—招商银行—邮政银行[网上银行(口令卡,电子证书,U盾)长期供应,保证全新开户,保证开户资料齐全,保证带真实有效开户原件,承接指定名字开户我们的宗旨是:质量+速度+信誉!我们希望与 有长期需要的客户建立长期合作关系,彼此信任,共同赢利。如有需要请联系!非诚勿扰! 客户的满意是我们的心愿欢迎光顾公司宗旨: 公司执行国家金融方针和政策,在法律、法规规定的范围内开展业务, 自主经营、自负盈亏、自我约束、自担风险、切实为小企业、农民、农业及农村经济的发展服务。公司文化: 诚信—用心做事,诚信为人 规范—规范管理,依法治企 高效—真诚服务,高效便捷 和谐—同舟共济,创建和谐公司口号: 以实力、效率立足于市场 用服务、便捷来赢得口碑 崇尚职业道德,遵守法律法规 急您所急、思您所思温馨提示:在本卡行购买的卡可用于收藏使用!

 80. certificate has been confirmed and verified on multiple occasions by the State Registrar of the Department of Health for the state of Hawaii."Oh, wow! You found a politician who NEVER lies…and Republican, too!Did she also see the Loch Ness monster walking across the LA-Honolulu bridge?

 81. I just want to say I’m beginner to blogs and seriously liked your web blog. Likely I’m going to bookmark your blog post . You absolutely have tremendous articles. Bless you for sharing your blog site.

 82. Sa intelegem ca nu va plac rezervoareleeeeee… pai se poate? Care e simbolu` rascolitor al sindromului freudian, introducand chintesenta cilindrului in tragedia enuntata…Eu zic ca e bine. Va dati seama cand artistii astia o sa stea la tembelizor si o sa vada ca acu 245 de meleoane de ani a disparut toata fauna de pe glob, ce opere de arta o sa faca, care este? Ce planset, ce rezervoare, ce cale ferata din cretacic? Aoleu, le-am dat o idee…

 83. Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such excellent info being shared freely out there.

 84. Jim Larson, You’re not SUPPOSED to ask those questions when people like Charles Calomiris are speaking or writing. You’re just supposed to nod your head and think “Oh wow!! So it’s like…uuuhh…..totally cool when the banks take us on a rocket ride into the toilet as long as they do it with “economies of scale”. Awesome duuuude!!”

 85. Your friend has some real good insight. Green makes the whole thing “pop” in just the right places. Her favorite color is pink, by the way. :- )

 86. fucking keynesian. spend spend and spend more. more and more and more debt. more and more government. give money to who? to do what with it? PERI sucks big time. create more money and the jobs will be created. what kind of jobs? who will return the debts than? your? guest is a moron

 87. Fred Thompson also promotes reverse mortgages. His best bet is to reverse his stance on eligibility or wear mud on his face the rest of his career. Why do these people not understand Constitutional wording, intent, and preservation of this Republic? Idiots by choice. Not even multiple choice.

 88. Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated data, nonetheless truly really worth taking a look, whoa did a single discover about Mid East has got additional problerms too

 89. mayo 11, 2012 a las 12:59 amFUNCIONA A LA PERFECCION ESTE PESEDIT CON EL FIX…LOS EQUIPOS DE LA LIBERTADORES SE ACTUALIZAN A LOS DE AHORA?? LES AGRADECERIA SI ME RESPONDERIAN MI PREGUNTA. GRACIAS. SALUDOS..MUY BUEN TRABAJO EL Q HACEN Responder

 90. Mai intai am ramas surprinsa de cata lume a vazut acest film. Iar filmul a fost impresionant. M-am bucurat foarte mult sa vad un film care promoveaza acea iubire sincera si pura fara vulgaritate. Adevarul este ca arata foarte bine tipul la maturitate si cine nu ar fi vrut sa ramana cu el? Cred ca partea cu adevarat emotionanta a fost aceea cand erau in varsta. M-a impresionat foarte mult iubirea si rabdarea pe care a avut-o el fata de ea, iar faptul ca nu i-a dat drumul la mana nici macar atunci cand s-a stins spune mult. Nota 10.

 91. Great post, Earl. 12 years is a very long time to go with one piece of equipment; I can’t actually think of anything I own that I’ve had for that long, aside from maybe a videogame system or two. I suppose all the experiences you have together with your gear does create a sort of a bond, doesn’t it? Like a warrior and his blade, maybe?I’m glad you gave the new Kelty Redwing such good reviews – I’ve been looking at getting a backpack myself, and 84$ is a fantastic price.

 92. I don't know. Her reply still kind of rubbed *me* the wrong way. For E's sake though I hope that it can be resolved in a way that helps her feel comfortable. I agree with Sallie!

 93. Definitely didn’t mean disrespect to any females named John, it was just something surprising to learn from the data. It looks like John was at its peak between 1947 and 1964:And for females, it was pretty consistent between 1915 and 1987:

 94. guilt. Sounds like he’s throwing down the gauntlet to other whites and daring them to overcome their reasonable contempt for A-A, now that Barack Obama is President-Elect.Well, we knew this was coming from Adkins, Rush and their ilk.

 95. Dear Mr.Mitt’s class and Mrs.M♥♥re, I think we did a great job….just some of us talked a little to quiet(me). But next time I know to talk louder! :p It was lots of fun!! I hope we can do it again.Your Classmate,StephanieTechie Kids

 96. Les choses que vous citez avec mépris sont aussi des choses apprises par expérience. Elles ne sont pas tombées du ciel du jour au lendemain. Je dirai que la séduction est un ensemble de choses, dont certaines nous échappent peut-être encore.

 97. Ich weiß schon, aber ist trotzdem komisch… gibt es keine anderen Wege den Safari im kompletten Fenster zu sehen, bei Firefox geht es ja auch.

 98. / da, repetitiv ma intalnesc cu oamenii care vor sa ma cunoasca si ii plimb cu masina. daca la final ei imi dau bani care e problema?Cu un avocat bun niciuna, in mod sigur. Ne-am invatat ca e firesc sa ne jupoaie. Nu, nu e.

 99. Usually I do not read post on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been amazed me. Thanks, very nice post.

 100. Jeg har bare lest noen noveller av Johan Harstad, men tok med meg Hässelby hjem i dag.SÃ¥ litt dialekt: Ã… sÃ¥ e det jo sÃ¥ arti at sÃ¥ mange av dokker har løst Ã¥ komme til Alta – det e utrulig vakkert her i mars – masse snø, nordlys og hyggelige menneska 🙂

 101. On commence par mettre un joli petit lien dans un commentaire, puis on s’enhardit, on en met plusieurs, puis on ne doute plus de rien et on se laisse aller… et on finit par se planter dans les balises et par envoyer trois fois le même commentaire où il manque toujours une balise et on implore Sainte-Erase patronne des d’gommeurs.Prolétaires de tous pays Blogueurs, détachez-vous ! Coupez vos ! Libérez votre pensée et vos écrits. Un tchat qui s’étoile, pardon qui s’étiole.

 102. 234I and also my buddies were actually looking through the nice tips and hints located on your website and then suddenly I got a horrible suspicion I never thanked the blog owner for those secrets. Those young men became happy to see them and have now sincerely been tapping into those things. Thanks for truly being simply considerate as well as for selecting certain amazing useful guides millions of individuals are really needing to know about. My personal sincere apologies for not expressing gratitude to you sooner.

 103. I know exactly what you are saying, and I feel the same. I lost followers after mine too.I have my thinking cap on…trying to figure out how to do it next time…I follow blogs because I want to..I join different ones because I find them through candys, hops, and general comments.Have been a follower of your blog for along time,I love your work and lets just ignore the grabbers..another sneaky way is copy the comments list…watch who comes and who goes…Luv CHRISSYxx

 104. two things it could be, one is antifreeze the other is mold in the filter system because the evapertor tube is plugged up. but if its a sweet smell it is most likely the heater core going bad or a waterhose have it checked out by a mechanic, check the coolant level when the car is cold if the water is low that is your problem. Was this answer helpful?

 105. Sigo su pagina desde hace algún tiempo y representa un tesoro, junto con mi hija Jessica de 9 años y mi hijo Jacobo de 10 años, sembramos semillas, principalmente de hortalizas, orgánicas, creemos en el cambio y formamos parte de la Ochuva- Granja Sustentable. Sociedad de producción rural, estamos en Monterrey Nuevo León México. Por amor a la vida, con pasión por la tierra, con la alegría de un legado edificante, La Ochuva, les agradece su labor. ADELANTE….

 106. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. After all I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

 107. citizenI think you misunderstood what I tried to say, most people who take up arms and fight for their freedom do not become bloody oppressors and dictators, like the zionists are.How about Washington and the american revolution? The swiss revolt against the Habsburgs, etc.

 108. 'show don't tell' in different words, maybe not always applicable to science–"Write to express, not to impress." But it can certainly apply for writing such as my books, if I'm talking about traipsing through the rain forest or some such activity.

 109. ببینید در صورتی که میخواهید مچ ترمینال را هم داشته باشید فایل های اون مپ و فایل های iwd مخصوص این مپ که حجمش بیشتر از فایل های معمولی و بدون این مپ هست رو دریافت کنید.

 110. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 111. W naszym kraju niestety bloger – czÄ™sto kojarzy siÄ™ z kolesiem piszÄ…cym pamiÄ™tnik. Ale zapewne za kilka lat w tej samej sytuacji bloger bÄ™dzie potraktowany zupeÅ‚nie inaczej .

 112. I just want to tell you that I am very new to blogs and honestly enjoyed your web site. Very likely I’m going to bookmark your blog . You definitely have good articles. Bless you for sharing your web site.

 113. É isso ai Tas #VaiPraCimaDelesSantos #SantosNaFinal bom saber que vc é Santista como eu vc é bem inteligente mesmo em !?! Quando ganharmos o Mundial só irei falar uma palavra que tenha 4 letras como o jogador do Corinthiano mesmo disse “Agora é só 4 letras ‘CABO’ “. Já imagino vc Tas sem voz depois dessa maravilhosa narração na Band News FM Parabéns ri muito com vc. Pra cima da taça Santos.

 114. SÃ¥ sant sÃ¥ sant at roser er herleg…Har planar om Ã¥ plante nokon hageroser i det store balkongbedet mitt i Ã¥r…:)Fine stoff hadde du og, gler meg til Ã¥ sjÃ¥ lappeteppet!God mandag til deg!

 115. Hiya, I’m really glad I have found this info. Today bloggers publish just about gossip and web stuff and this is really annoying. A good blog with interesting content, this is what I need. Thanks for making this website, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters? I Can not find it.

 116. *not* HR, but I don’t want to start out stepping on toes.Thanks.Madelyn Griffith-Haynie, CMC, SCAC, MCC- cofounder of the ADD Coaching field -(blogging at ADDandSoMuchMore and ADDerWorld – dot com!)“It takes a village to transform a world!”

 117. Se o Papa usou a palavra “urge”, é porque ele acredita que tal autoridade é possível no curto prazo.“IMMO, poderia ser algo análogo a ONU quanto à sua estrutura, e análogo à Cristandade quanto aos princípios.”Numa escala de 0 a 10, quais são as chances reais disso vir a acontecer?

 118. Das sind ja wieder traumhaft schöne Photos! Ich mag zwar keine Cherry Coke, dafür aber Seifenblasen und dann noch aus der Softeistüte … toll!Ich wünsche dir ein schönes Restwochenende und genieß den Sommer (bei uns überlegt er sich gerade noch mal zurückzukommen)

 119. …[Reply] This story is more than three years old. Please get some fresher smears."And Herman Cain's smears were 20 years and still being talked about today.So your point is 20 years is good for HC, but 3 years is a little too long for BH.Typical Obama-like thinking.

 120. A minor quibble . ..quote: "The Christian moral foundation"Evidence of Jewish accomplishments and assimilation during this same period should be reflected above as the "Judeo-Christian moral foundation"

 121. Hallo Sanne ! Ich habe mal eine Frage – kann man auch einen 3. Sims-Ordner generieren ? Oder bringt das alles durcheinander oder überfordert das Spiel? GLG

 122. è divertente perchè non ne fa una questione di cultura o perizia ma di buon senso.L'inspiegabilità delle cose è relativa.l'esoterico medio non sa spiegarsi razionalmente gli scricchiolii di legno o sassi perchè non sa spiegarsi razionalmente il termometro a mercurio. o se "crede" nel termometro a mercurio non sa come collegare le due cose.molte cose si spiegano con delle leggi fisiche o chimiche, in generale rappresentanti delle funzioni più o meno astratte, che i complottisti non riescono a mettersi in testa.

 123. Coronel,O PIBÃO do 1o.TRI esta igual a vozinha do papudo: —– 0,2% ——Vamô, que vamô, dona dilma!!!Vai perder "prusamericanu" em 2012!!!! O Obama vai ensinar a Dilminha a governar?????Game over!!!!JulioK

 124. Google REALLY needs to have an expedited process for “reconsideration” when websites have been hacked. Our site was hacked with hidden-text which triggered Google to remove us from their index. We now have to wait THIRTY days for the reconsideration process. We’ve had this site up, with no problems, for 11 years and we get hit with this. This is painful!

 125. that everything that happened in d civil war was right. Now they are calling gowon a murder. D question is: what is d difference between awolowo and gowon? D answer is that awolowo is a million times worse than gowon. Awolowo imitated every policy that used in the genocide. gowon was too naive to take a decision on his own. So yerubo people if igbos are blaming gowon you keep quite. your man did worse than that.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*