Tuesday , 21 August 2018
Slide background
Slide background
Slide background

Wetsuit testen via AthleteSportsWorld

Het seizoen 2017 is geëvalueerd en de verbeterpunten zijn gedefinieerd. Tijd voor actie tijdens de winter om die zwakke onderdelen sterker te maken.  

Nu de dagen langzaam weer langer worden, worden de lijstjes weer langzaam gevuld met de triathlons voor het aankomend seizoen. Welke ga ik starten, wat is een mooie voorbereiding op die ene wedstrijd waar het seizoen om draait?

En dan wordt er ook gekeken naar het materiaal… Zou ik dan toch? Zou ik dan toch dat ene wetsuit gaan kopen? Toch nog maar weer even passen. Om jou te helpen organiseert AthleteSportsWorld.com door het land enkele gratis wetsuit testdagen. Deze worden gehouden in samenwerking met de verenigingen waar zij bij betrokken zijn. Maar eenieder is welkom, mits hij/zij zich heeft opgegeven (en dit is ook vaak om te toegang van het zwembad te regelen).

Tijdens deze wetsuit test momenten heb je de mogelijkheid om de merken Zone3, Dare2Tri en Mako uit te proberen. Op zondag 18 februari zal ook nog het merk Zoot aanwezig zijn. Kijk voor meer info HIER 

 of op de facebookpagina van AthleteSportsWorld.com 

Opgeven kan via een email naar info@athletesportsworld.com

About Ruud de Haan

Ruud de Haan
De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Leave a Reply