Saturday , 21 July 2018
Slide background
Slide background
Slide background

Zwift Run Party in Amsterdam

Op donderdag 8 maart wordt er bij Gymify een Zwift Run Party gehouden. Sinds kort is Zwift Run (volledig gratis) beschikbaar op de Nederlandse markt en dus nodigt country representative Leon Van Bon iedereen van harte uit om al lopend de features van Zwift Run te komen ontdekken en deel te nemen aan leuke wedstrijdjes, waaronder blijkbaar de snelste kilometer op Zwift. Deelname is gratis, maar je moet je wel even aanmelden.

Vanaf 18 uur ben je welkom voor bier, snacks en prijzen voor iedereen die donderdagavond langs komt en Zwift Run uitprobeert. Breng je vrienden mee, ontmoet het Zwift team en ervaar een leuke, vriendschappelijke competitie. Er zijn Zwift stations opgesteld met loopband voor een leuke 1 km run challenge. Maar voor wie liever in Zwift te keer gaat op de pedalen, zijn er ook fietsen opgesteld. En wie weet, loop je er triatleten Martijn Dekker en Maya Kingma tegen het lijf. Zij zijn de triatlon-ambassadeurs van Zwift Run in Nederland

Plaats van het gebeuren is Gymify, Tussen De Bogen in Amsterdam.

Het event is gratis, maar je mag je wel even aanmelden op de eventpagina.

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.nl en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply