We zijn er best een beetje trots op: onze nieuwe webshop die we per direct lanceren. ,,Op dit moment vind je er een aantal leuke T-shirts met aansprekende en in sommige gevallen grappige opdruk”, vertelt 3athlon-hoofdredacteur Tim Moria. ,,We merkten al langer dat er een grote vraag is naar dit soort shirts die je dagelijks – ook gewoon naar je werk – kunt dragen, maar ook dat het voor veel triatleten vervelend is dat dit soort shirts in Nederland nauwelijks verkrijgbaar is en dus moeten worden geïmporteerd. Dat maken we graag makkelijker.”

Dat importeren is nu dus niet meer nodig, want via de webshop van 3athlon kun je diverse shirts kopen. ,,Voor zowel mannen als vrouwen, in verschillende kleuren en diverse maten. We hebben er bewust voor gekozen de oplage per opdruk relatief klein te houden, zodat de shirts ook een redelijk uniek karakter blijven behouden”, aldus Moria. ,,De aanschaf is in ieder geval makkelijk, de prijs is inclusief btw en verzendkosten en als je voor 13.00 uur bestelt, wordt je bestelling nog dezelfde werkdag verstuurd.”

Moria is er alvast trots op dat niemand minder dan profatleet Evert Scheltinga de eerste is die met de shirts loopt. ,,Leuk als atleten van dit kaliber onze shirts weten te waarderen. Evert is toch een beetje het gezicht van de Nederlandse Long Distance, dus tof om hem er nu al in te zien lopen.”

Winactie
De verkoop van de shirts start per direct. Om de lancering van onze shirts te vieren, geven we in onze aanstaande nieuwsbrief – aankomende donderdag 22 augustus – twee T-shirts gratis weg. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je te abonneren op onze nieuwsbrief. Dit doe je heel eenvoudig via de rechterkolom op de homepagina van onze website. De winactie vind je vervolgens terug in de nieuwsbrief van aankomende donderdag. Als je al bent aangemeld voor onze nieuwsbrief, vind je vanzelfsprekend dezelfde actie en kun je ook meedoen.

Uit alle abonnees trekken we twee winnaars en die zullen we in de nieuwsbrief van een week later, donderdag 29 augustus, bekendmaken.

Evert Scheltinga in een shirt van 3athlon (Foto: 3athlon.nl)