De triathlonwereld wordt overspoeld door interessante merken: Hoka, 2XU wetsuits en De Boer Wetsuits om maar een paar voorbeelden te noemen. In deze bijzondere tijden speelt AthleteSportsWorld handig in op die ontwikkelingen, door vanaf vanavond (21 mei, red.) iedere donderdagavond om 19:30 uur een live webinar op Instagram te verzorgen waarbij vertegenwoordigers van die merken iets over hun producten komen vertellen.

De webinars, die dus gratis en live via het Instagram-account van AthleteSportsWorld zijn te volgen, duren circa 45 minuten en beloven ‘alle geheimen op tafel te gooien’. Loop je met een vraag? Perfect, want tijdens de webinars kun je je vragen via Instagram stellen en deze zullen zoveel mogelijk worden behandeld.

Vanavond is de eerste webinar met als gast Jerry Kenbeek. Namens Hoka komt hij vertellen over het verhaal achter dit merk en het ontstaan erachter. Benieuwd naar wat er de komende weken aan webinars op het programma staat? Je vindt hier het voorlopige schema, met daarbij de kanttekening dat dit schema hoogstwaarschijnlijk nog zal worden aangevuld en dus uitgebreid.