Het is koud en nat buiten en dat zal de komende maanden ongetwijfeld alleen maar erger worden. Des te fijner als je op een effectieve én leuke manier binnen kunt trainen en je fiets- en loopkilometers warm en droog kunt afwerken. Rouvy biedt daarvoor een mooie mogelijkheid en dankzij Black Friday kun je een abonnement voor zowel 6 als 12 maanden aanschaffen en tegelijkertijd profiteren van een mooie korting. 

Dankzij Rouvy kun je de tofste triathlonparcoursen vanuit je huiskamer ervaren: onder andere Challenge Family parcoursen, Amerikaanse wedstrijden en het parcours van Mallorca 140.6. Zo kun je je perfect voorbereiden op je volgende wedstrijd. Rouvy biedt een realistische en meeslepende ervaring omdat je je virtueel over de echte parcoursen begeeft en zo dus de exacte locaties kunt leren kennen. Op Rouvy zijn in totaal meer dan zeven duizend routes te fietsen, meer dan 15.000 workouts te volgen en duizenden andere sporters waar je mee kunt trainen.

Tekst gaat verder onder afbeelding

Van 21 tot en met 27 november profiteer je van een korting van maar liefst 26 procent. Nooit eerder werd een dergelijke hoge korting gegeven door Rouvy, dus wat dat betreft kun je spreken van een unieke kans. Als je een abonnement voor twaalf maanden afsluit, betaal je nu slechts 9 euro in plaats van 12 euro per maand. Kies je voor een abonnement voor 6 maanden, dan betaal je 10.5 euro in plaats van 14 euro per maand. In beide gevallen krijg je er een gratis Strava subscription voor 60 dagen bij. Nieuwe gebruikers maken een account aan via deze link. Bestaande gebruikers kunnen hun abonnement verlengen via deze link.

Je kunt profiteren van de kortingen als je een nieuw abonnement afsluit, maar ook bij het verlengen van je huidige abonnement. In beide gevallen dien je gebruik te maken van de code ‘NLROUVY26’, die geldig is tot en met aankomende maandag, een uur na middernacht.

Eenmaal online, kun je meteen deelnamen aan de Black Friday Challenge: een tijdrit waarbij je een heuvel beklimt en waarbij je prachtige prijzen kunt winnen. Ook de moeite waard: aankomend weekend vindt het Triathlon Fall Fest plaats, waarbij je de mogelijkheid krijgt om met een aantal van de meest bekende triatleten ter wereld te trainen en zelfs tegen te racen.