Black Friday: je wordt tegenwoordig bijna doodgegooid met aanbiedingen die de moeite nauwelijks waard zijn, maar in het geval van Canyon is dat anders. Het fietsmerk geeft vrijwel nooit korting, maar pakt dit weekend – en per direct – flink uit met enorme kortingen op tientallen fietsmodellen. En ja: daar zitten ook diverse Canyon Speedmax-modellen bij.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Canyon Speedmax CF 8 Disc Di2? Normaliter kost dit luxe model 5999 euro, maar de komende drie dagen gaat ‘ie over de toonbank voor 5499 euro en dus bespaar je daar 500 euro mee. Daarnaast is onder andere de Speedmax CF 8 Disc (zie hier een video hoe deze fiets rijdt en lees hier een uitgebreide review van dit model) met 400 euro afgeprijsd van 4199 euro naar 3799 euro en kun je de Speedmax CF7 Disc nu aanschaffen voor 2699 euro in plaats van 2999 euro. 

Overigens ben je met de mooie korting die Canyon nu aanbiedt, niet gebonden aan de Speedmax-lijn. Er staan ook mountainbikes, gravelbikes en racefietsen in de aanbieding. De ultraluxe Canyon Endurace SLX 9 Di2 heeft bijvoorbeeld een korting van maar liefst 700 euro en datzelfde geldt voor de Grand Canyon:ON 9.

Een overzicht van álle kortingen vind je op deze pagina.