capino_wevelgem.jpg

De Capino duathlon Wevelgem zal op 18 mei 2008 aan zijn 3de editie toe zijn. Naast het BK duathlon voor de jeugd en een competitieve niet-stayer wedstrijd vindt de 1ste Woonservice bedrijvenduathlon plaats. 

Een bedrijvenduathlon is vaak een prestigieus evenement voor de bedrijven. De organisatie doet dan ook een warme oproep om de bedrijvenduathlon te promoten bij uw werknemers. Een bedrijvenduathlon vormt een uitstekende manier om uw werknemers aan het sporten te brengen en het zal zeker de groepssfeer in uw bedrijf ten goede komen.

Ook publicitair kan deelname aan de bedrijvenduathlon interessant zijn. Om uw bedrijf extra in de spotlights te zetten, kunt u de wedstrijd afleggen in kledij met het logo van uw onderneming erop.

Om een lage instapdrempel te creeëren zijn de afstanden van de bedrijvenduathlon bewust kort gehouden. De wedstrijd bestaat uit 3,3km lopen – 16,4km fietsen en 1,5km lopen.

Er wordt gestreden in teams van 2 personen (duo’s). Een iemand zal de loopproef voor zijn rekening nemen, terwijl de andere persoon het fietsen aflegt. Een bedrijf mag natuurlijk ook uit verschillende duo’s bestaan. Het inschrijvingsgeld voor één bedrijventeam bedraagt 25€.

De eerste 3 bedrijven krijgen een trofee aangeboden!

Ga de strijd aan met de andere bedrijven en bezorg uw bedrijf een sportief imago!

Meer info en inschrijvingen, bezoek onze website www.duathlonwevelgem.be