Triathlons mogen voorlopig dan nog wel niet in zicht zijn, op Endurance Sports TV staat voldoende beeldmateriaal om je door deze moeilijke periode heen te slepen. Een mooie bijkomstigheid: je mag het platform dat rijk is aan documentaires en wedstrijdbeelden maar liefst drie maanden lang gratis gebruiken.

,,We hebben nauwkeurig 400 videos geselecteerd en geproduceerd, waarvan 100 uur aan triathlonevenementen en documentaires van over de hele wereld”, aldus Paul Shanley, mede-oprichter van Endurance Sports TV. ,,We wilden iets doen voor de groep triatleten door het hele kanaal gratis aan te bieden, om zo iedereen te inspireren en eraan te herinneren dat we uiteindelijk weer gaan racen.”

Shanley ziet de toekomst positief tegemoet: ,,Nu steeds meer landen hun lockdown versoepelen, hopen we allemaal dat dit de eerste stap is richting veilige triathlonevenementen. In de tussentijd zijn wij er voor mensen die de magische momenten in onze sport willen herbeleven.”

Normaal gesproken kost een abonnement bij Endurance Sports TV 4,99 pond (op het moment van schrijven 5,55 euro, red) per maand. Je geniet nu maar liefst drie maanden lang gratis van alle duursport content die het platform aanbiedt.