Aankomende donderdag, 27 oktober, wordt de route voor de Tour de France Femmes gepresenteerd in Parijs. Om dat te vieren organiseert Zwift, vanaf morgen, drie Zwift-ritten met drie hoofdrolspeelsters, die volgend jaar ongetwijfeld een grote rol zullen spelen in de ronde: Annemiek van Vleuten, Marianne Vos en Anna van der Breggen

De eerste rit vindt morgen, 26 oktober, plaats. Om 19:00 uur kun je een half uur met Annemiek van Vleuten meefietsen. Van Vleuten is viervoudig Wereldkampioen en daarnaast Olympisch Kampioen. 

De tweede rit is met Marianne Vos, aankomende donderdag, 27 oktober dus, om 16:00 uur. Ook die rit duurt een half uur. Vos won de afgelopen Tour de France de groene trui én twee etappes en wordt door velen gezien als de beste wielrenster van haar generatie. Ze is veelvuldig Wereldkampioen (weg, cross, baan) en werd tevens Olympisch Kampioen. 

Als je vrijdag 28 oktober nog wat energie over hebt, kun je om 19:30 uur nog een ritje met Anna van der Breggen maken. Net als haar voorgangers is ook Van der Breggen Wereldkampioen en Olympisch Kampioen.Ook deze rit duurt dertig minuten.

Alle ritten worden op relatief lage wattages gereden: de max ligt rond de 2.5 watt per kilo. Meer informatie en aanmelden voor de ritten kan via deze link.