Bij TRI HARD Series organiseren we – door het hele land – triathlons. Dit zijn binnen de triathlonwereld grote, toonaangevende en dus ook bekende evenementen. Deze races vergen behoorlijk wat organisatie en moeten natuurlijk ook worden opgebouwd. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Dat opbouwen en afbouwen – dat per evenement zo’n vier tot vijf dagen in beslag neemt en voornamelijk bestaat uit het opzetten van tenten, het neerzetten van hekken en op wedstrijddag het coördineren van een bepaald onderdeel – doe je natuurlijk niet voor niks. Ten eerste zal je deel uitmaken van een jong en enthousiast team dat haar hart niet alleen bij triathlon, maar minstens zo erg bij het neerzetten van toffe evenementen heeft liggen.

En natuurlijk krijg je ook ‘gewoon’ een vergoeding voor het werk dat je levert. Het werk geschiedt op basis van een nul uren / oproepcontract en vindt uiteraard altijd in overleg plaats. Op die manier kun je bijdragen aan het succes van toonaangevende sportevenementen door heel Nederland en kun je van dichtbij meemaken hoe het is om dergelijke wedstrijden te organiseren!

Heb je interesse? Neem dan contact op met arjan@trihard.nl of 06-30120037

Aankomende evenementen:

TRI HLRMMEER 17 mei 2020

TRI NIJMEGEN 6 juni 2020

TRI GRAND PRIX ZANDVOORT 14 juni 2020

TRI AMSTERDAM 21 juni 2020

TRI ROTTERDAM 11 & 12 juli 2020

TRI OUDERKERK 22 augustus 2020

TRI BOSBAAN 26 september 2020