Het is een bijzonder wedstrijdseizoen geweest, waar vrijwel iedere wedstrijd werd afgelast door het coronavirus. Extra mooi dat wij – Triple Performance Sports – inmiddels vier wedstrijden op de 2020-kalender hebben staan. Bij het organiseren van die wedstrijden kunnen we uiteraard behoorlijk wat hulp gebruiken, onder andere bij het op- en afbouwen!

Dat opbouwen en afbouwen – dat per evenement zo’n drie tot vier dagen in beslag neemt en voornamelijk bestaat uit het opzetten van tenten, het neerzetten van hekken en op wedstrijddag het coördineren van een bepaald onderdeel – doe je natuurlijk niet voor niks. Ten eerste zal je deel uitmaken van een jong en enthousiast team dat haar hart niet alleen bij triathlon, maar minstens zo erg bij het neerzetten van toffe evenementen heeft liggen.

En natuurlijk krijg je ook ‘gewoon’ een vergoeding voor het werk dat je levert. Het werk geschiedt op basis van een nul uren / oproepcontract en vindt uiteraard altijd in overleg plaats. Op die manier kun je bijdragen aan het succes van toonaangevende sportevenementen door heel Nederland en kun je van dichtbij meemaken hoe het is om dergelijke wedstrijden te organiseren!

Heb je interesse? Neem dan contact op met arjan@trihard.nl of 06-30120037

Aankomende evenementen:

DUIN TRIATHLON 30 augustus 2020

TRI BOSBAAN 26 & 27 september 2020

30 VAN ALMERE 27 september 2020

TRI OUDERKERK 3 & 4 oktober 2020