Terwijl de triathlonkalender voor volgend seizoen alweer flink vorm begint te krijgen en triatleten hard bezig zijn hun wedstrijdschema samen te stellen, heeft Ironman inmiddels de inschrijving voor het Multisport Festival Maastricht geopend. Eerder was de inschrijving voor Ironman Festival Westfriesland al geopend en dat bleek een succes: de dit jaar voor het eerst georganiseerde 70.3 is inmiddels al uitverkocht.

Laatstgenoemde wedstrijd is overigens de eerste van de twee die wordt gehouden: Ironman Festival Westfriesland vindt in 2020 plaats van 26 tot en met 28 juni. Naast de zogenaamde Ironman 5150, die dit kalenderjaar al werd georganiseerd en waarbij atleten 1500 meter zwemmen, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer hardlopen, staat er nu dus ook een 70.3 op het programma. Met 2200 atleten uit 43 landen is deze afstand al uitverkocht. Voor alle afstanden, disciplines en inschrijven kun je hier terecht.

Ironman Multisport Festival Maastricht

Ironman Multisport Festival Maastricht, waarvan de inschrijving inmiddels dus ook is geopend, vindt in 2020 plaats van 14 tot en met 16 augustus. Net als voorgaande jaren speelt de wedstrijd zich weer af in en rondom het historische centrum van Maastricht, met net als vorig jaar een Olympische afstand, inmiddels dus ook bekend als de Ironman 5150, op het programma. Daarnaast staan er in Maastricht onder andere een Ironman 4:18:4 (400 meter zwemmen, 18 kilometer fietsen en 4 kilometer hardlopen) op het programma, een Ironkids voor kinderen tot 13 jaar én een Fun Run van 5 kilometer. Voor alle afstanden, informatie en inschrijven kun je hier terecht.

Double Dutch:

Door je voor beide wedstrijden in te schrijven en dus zowel aan de start te staan bij Ironman Multisport Festival Maastricht als Ironman Festival Westfriesland, profiteer je van een speciale actie die Ironman heeft: je krijgt dan tien procent korting op je inschrijvingen.