Op 29 september 2023 vlieg je naar Barcelona, op 2 oktober weer terug naar Amsterdam; in de tussendagen zit je samen met een grote groep enthousiaste triatleten die zich, samen met jou en KiKa Extreme, door middel van een triathlon willen inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de genezing van kinderkanker. Die triathlon is een zeer bekende: Ironman 70.3 Barcelona.

Terwijl er dit seizoen (2022) – net als voorgaande jaren – alweer enorme groepen atleten zijn die zich ook samen met KiKa Extreme voorbereiden op wedstrijden als Ironman 70.3 Westfriesland, Ironman 70.3 Maastricht en Ironman 70.3 Emilia-Romagna, werkt KiKa Extreme ondertussen dus ook al keihard aan het volgende seizoen. Ironman 70.3 Barcelona is in 2023 dus de nieuwste aanwinst op de kalender. “De gouden stranden en het milde klimaat van Calella zijn dé perfecte combinatie voor deze race in het najaar van 2023”, aldus Denise Willemsteijn van KiKa Extreme.

Het volledige programma van het Ironman 70.3 weekend met KiKa Extreme, vind je hier:

Tekst gaat verder onder afbeelding

Via deze pagina kun je een infobrochure downloaden. Overigens niet alleen voor Barcelona, maar ook voor de wedstrijden die dit jaar nog in Maastricht (6 augustus) en Emilia-Romagna (18 september) worden georganiseerd.

Net als voorgaande jaren volgt 3athlon ook dit seizoen weer de atleten die zich met KiKa Extreme inzetten voor het goede doel. Een overzicht van alle video’s en artikels vind je hier.