Het zijn altijd mooie kansen als je met een pro mee kunt trainen. In het geval van de Amerikaanse Meredith Kessler krijg je die kans nu, want in haar aanloop naar Challenge Miami verzorgt ze een aantal trainingen op Zwift en ze nodigt jou uit om die met haar mee te doen.

Vanavond al – 6 februari – start de eerste Zwift-training om half 8 Nederlandse tijd. Deelnemen gaat eenvoudig via de companion-app van Zwift en vervolgens kun je de komende vier weken – telkens op zaterdagavond om half 8 – meedoen aan de workouts die 90 minuten zullen duren. Vanavond bestaat de ‘main set’ uit vier rondes van drie minuten op 53 procent van je FTP, 1 minuut op 100 procent van je FTP, 2 minuten op 93 procent van je FTP, 4 minuten op 68 procent van je FTP en 2 minuten op 35 procent van je FTP.

Challenge Miami staat gepland voor over iets meer dan een maand: in het weekend van 12-14 maart zal er een ijzersterk deelnemersveld tegen elkaar racen in de strijd om een prijzenpot van 50.000 dollar. De afgelopen dagen werden de eerste atleten die aan de start zullen staan al gepresenteerd, waaronder Lionel Sanders, Paula Findlay, Anne Haug en Skye Moench. De komende dagen zullen daar steeds nieuwe namen aan worden toegevoegd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CHALLENGE MIAMI (@challengemiami)