Voorzitter Ellis van der Weerden, penningmeester Cees Frikkee, secretaris van het bestuur Natasja Batenburg en bestuurslid topsport Erik Doornbos hebben per direct een nieuwe collega: bestuurslid dienstverlening, ICT en innovaties Ewout Roeloffs. Met de aanstelling van Roeloffs is, na een maandenlang traject, het bestuur van de NTB weer compleet.

Roeloffs is in het dagelijks leven werkzaam als programmamanger bij Nationale-Nederlanden en draagt daar bij aan de digitalisering van bedrijfsprocessen. ‘’Ik ben een bevlogen Age Grouper die in 2017 verliefd is geworden op de triathlonsport. De onrustige periode waar de bond én de sport doorheen zijn gegaan,  doet me veel. De sport heeft mij veel gebracht en dat gun ik anderen ook. Triathlon heeft me zowel fysiek als mentaal sterker gemaakt en hechte vriendschappen gebracht. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om de verbinding tussen alle betrokkenen in de triathlonsport te herstellen.’’

In zijn rol als bestuurslid, wil Roeloffs ‘eerst inventariseren hoe de dienstverlening er momenteel voor staat alvorens hij naar veranderingen gaat kijken’. ‘’Er gaan veel zaken goed, al is het ook tijd voor vernieuwing. Ik wil uiteindelijk de producten en diensten die we bieden zo passend mogelijk maken voor alle betrokkenen. Het is belangrijk om de sportbeleving en de ervaring die NTB-leden en daglicentiehouders hebben met de bond, te optimaliseren. In de breedtesport wil ik bekijken op welke vlakken we een verbeterslag kunnen maken om vervolgens te innoveren. We zijn er voor iedereen binnen de sport en daarin gaan we mooie stappen zetten. Ik kijk ernaar uit om te beginnen.”