Challenge Roth is een dermate populaire wedstrijd dat de 5000-6000 jaarlijkse startbewijzen binnen een paar minuten zijn uitverkocht. Dichter bij huis is Challenge Almere-Amsterdam een zeer populaire wedstrijd, waar ook ieder jaar rond de 4000-5000 atleten van start gaan, verspreid over de diverse afstanden die er zijn. Atleten die zich vandaag – 20 mei – registreren voor Challenge Almere-Amsterdam (die dit jaar op 10 september plaatsvindt, red.), maken kans op een gratis startbewijs voor Challenge Roth.

Dat is dus een vrij unieke kans, omdat Challenge Roth zo snel uitverkocht is en het dus lastig kan zijn een startbewijs te bemachtigen.

Wat moet je doen:

Het enige dat je hoeft te doen is je op 20 mei inschrijven voor de Middle Distance of Long Distance van Challenge Almere-Amsterdam. Uit alle inschrijvingen wordt dan een willekeurige winnaar getrokken, die bekend wordt gemaakt via de website en social media-kanalen van Challenge Almere-Amsterdam.

Atleten die zich al hebben ingeschreven voor Challenge Almere-Amsterdam krijgen bij een tweede winactie ook de mogelijkheid het gratis startbewijs voor Challenge Roth te winnen.