UPDATE: Gisterochtend schreven we nog onderstaand bericht, maar in de avond bleek Polar het probleem inmiddels gevonden te hebben en vervolgens ook verholpen. Inmiddels lukt het ‘gewoon’ weer om al je gegevens van Polar rechtstreeks naar Strava te uploaden!

Origineel bericht:

Het is gelukkig tijdelijk – er wordt achter de schermen al hard aan een oplossing gewerkt – maar voorlopig lukt het niet om je gegevens van een Polar-horloge te syncen met Strava. Dit probleem doet zich nu al vier dagen voor en is voor veel triatleten een vervelende ervaring.

Normaliter synchroniseer je al je gegevens van je Polar met één druk op de knop met Strava. Je zwem-, fiets- en looptrainingen zie je dan in één keer terug, inclusief alle bijbehorende routes, statistieken, prestaties en gegevens. Maar, wegens een storing werkt dit nu dus niet. ,,We zijn op de hoogte van het probleem en we verhelpen dit zo snel mogelijk. Helaas weten we nog niet precies wat de oorzaak is en hebben we ook geen tijdsindicatie voor een oplossing.”

Gelukkig is het wel mogelijk – zo legt ook Polar uit – om je training voorlopig via flow.polar.com te exporteren en via Strava dan weer te importeren. Vergeet dat vooral niet te doen als je deze week nog onze top tien wil halen!

Eerder kon je op 3athlon.nl lezen wat wij van het nieuwste model van Polar – de Polar Vantage V – vinden.