In tegenstelling tot een eerder bericht wordt Challenge Gran Canaria morgen – 24 april – toch uitgezonden via een livestream die je kunt volgen via www.challenge-family.live. Eerder leek het erop dat de wedstrijd niet zou worden uitgezonden, maar daar komt nu dus verandering in.

Volgens Challenge Family is het sterke startveld te mooi om de race zonder livestream voorbij te laten gaan. Eerder werd de livestream niet als optie gezien omdat überhaupt alles op alles gezet moest worden om de wedstrijd ondanks alle corona-maatregelen doorgang te kunnen laten vinden – zo is er maar een beperkt aantal Age Groupers dat van start gaat, bijvoorbeeld –  maar in deze laatste dagen voor de start is het toch gelukt een livestream op te zetten.

Via bovenstaande link kun je de wedstrijd morgen vanaf 9:00 uur Nederlandse tijd live volgen. Zo kun je onder andere kijken hoe Sarissa de Vries, Tessa Kortekaas, Diede Diederiks en Robert de Korte het er vanaf brengen. Daarnaast staan wereldtoppers als Jan Frodeno, Patrick Lange, Pablo Gonzalez Dapena, Pieter Heemeryck, Nicola Spirig en Lisa Norden aan de start.