Amsterdam Triathlon ICAN

De tweede editie van de ICAN Amsterdam triathlon belooft een topevenement te worden. De inschrijvingen beginnen vlot binnen te lopen voor zowel de halve als de olympische triatlon op 26 juni aanstaande. Ondertussen ligt ook het parcours volledig vast en de Amstel wordt het hart van de wedstrijden.

Op zondag 26 juni ligt het zwemparcours in de Amstel, waar de rivier het breedst is, nabij het Amstel station. Het fietsparcours loopt vanuit Amsterdam door het vlakke Amstelland, Ouder Amstel, Vinkeveen en de Ronde Venen. De transitie is bij het Somerlust park. Hiervandaan rennen de atleten opnieuw langs de Amstel, door het Amstel Park en via de Berlagebrug naar de finish bij de Philips- en Amstel-torens.

De parcoursen vind je hier.

Inschrijven voor de ICAN International Amsterdam Triathlon kan je via de ICAN Amsterdam website.

ICAN Leaderboard4

Ondertussen hebben Belgisch kampioene LD Charlene Ottevaere en de Duitsers Robin Schneider en Patrick Dirksmeyer hun deelname al bevestigd.

Terwijl de organisatie nog volop op zoek is naar vrijwilligers (aanmelden kan je hier), legt het vooral de deelnemers in de watten met een aantal opvallende acties. Zo kan je nu bij 3athlon.nl partners Sportvoedingtriathlon.nl dankzij  ICAN Amsterdam terecht voor een interessante korting op Tyr zwembrilletjes.

SVT ICAN brillen