Het blijft een wereldwijde plaag: producten die door een tekort aan onderdelen, leveringsproblemen en natuurlijk de corona-crisis veel te laat of zelfs niet worden geleverd. Ook de triathlonwereld wordt geraakt en bijvoorbeeld fietsen en indoor-trainers zijn zeer moeilijk verkrijgbaar. TrueKinetix biedt een lichtpunt aan de horizon, want zij hebben nu een mooie actie waarbij niet alleen gegarandeerd wordt dat je jouw TrueBike bij aanschaf geleverd krijgt in oktober, maar daarnaast geniet je nu ook van een flinke korting.

Die actie luistert naar de naam ‘Kopgroep Deal’ en betekent feitelijk dat TrueKinetix onderdelen groot heeft ingekocht, waardoor de levering aan consumenten in oktober gegarandeerd kan worden. In plaats van 3425 euro, betaal je nu 2795 euro voor de TrueBike en die wordt dan ook nog eens gratis verzonden en bij je thuis – of waar je de trainer wil ontvangen – in elkaar gezet.

De TrueBike dient dan vóór 15 juli te worden besteld. TrueKinetix hanteert nog steeds haar beleid van de ’30 Days Free Trial’: bevalt de fiets niet, kun je die kosteloos binnen die periode terugsturen. Bestellen en profiteren van de actie gaat via deze link.

Eerder schreven wij al regelmatig over TrueKinetix en hun TrueBike. Op deze pagina vind je onder andere een interview met founder bas van Rens, de ervaringen van één van onze lezers met de TrueBike én een interview met Michiel de Wilde: een Nederlandse pro atleet die op de TrueBike traint.