We vroegen jullie vorige week in de 3athlon WK Ironman St. George poule naar de top vijf (m/v) bij het WK Ironman St. George en dan waren er ook nog eens extra punten te verdienen door de snelste zwemmers/fietsers/lopers te noemen en in de buurt te komen van de uiteindelijke finishtijd. In de strijd om de prijzen werd het behoorlijk spannend en het leverde onderstaande top zeven op. Note aan de winnaars: stuur een mailtje met jouw gegevens naar tim@3athlon.nl zodat we de prijzen zo snel mogelijk in orde kunnen maken.

  1. Henri Bijnen (2000 punten)

Met 2000 punten bleek Henri Bijnen over de beste voorspellende skills te beschikken. Hij wint een waardebon van 75 euro, vrij te besteden bij Tri2one Coaching.

  1. Frank Janssen (1950 punten)

Frank Janssen gaf maar 50 punten toe op Henri en pakte met zijn 1950 punten een mooie tweede plaats. Daarom won hij een Trivio Imaginair Fietsbril, inclusief twee extra lenzen. De prijs wordt vergeven door AthleteSportsWorld.

  1. Auke Alkema (1900 punten)

Na het uitvallen van Gustav Iden vulde Auke Alkema – netjes voor de tijdslimiet – zijn poule opnieuw in en dat legde hem geen windeieren. Dankzij zijn 1900 punten eindigt hij als derde en daarmee wint hij een gratis startbewijs voor TRI LELYSTAD.

  1. Joris Drent (1650 punten)

Het verschil naar de nummer vier was groter; Joris Drent voorspelde desalniettemin behoorlijk veel goed en werd met 1650 punten vierde. Hij wint een boek ’40 jaar Holland Triathlon – van pionieren tot Almeerse traditie’, geschreven voor 3athlon.

  1. Gavinho (1300 punten)

Hij vulde geen achternaam in, maar Gavinho is tóch goed voor een vijfde plaats. Hij scoorde 1300 punten en wint een 3athlon T-shirt naar keuze.

  1. Erik van der Straat (1250 punten)

Erik van der Straat verdiende 1250 punten en eindigt op een zesde plaats. Hij wint dankzij AthleteSportsWorld twee blikken Dutch Nitrate Extreme + twee blikken Dutrch Nitrate Natural.

  1. Frank Gieling (1200 punten)

Frank Janssen verdiende 1200 punten en eindigt op een zevende plaats. Hij wint dankzij AthleteSportsWorld twee blikken Dutch Nitrate Extreme + twee blikken Dutch Nitrate Natural.

Note aan de winnaars: stuur een mailtje met jouw gegevens naar tim@3athlon.nl zodat we de prijzen zo snel mogelijk in orde kunnen maken.