Het zijn mooie tijden voor mensen die willen werken binnen de triathlonwereld, want na de vacature voor zwemcoach/trainer, heeft Tri2one Coaching nu opnieuw een vacature gedeeld: het in Amsterdam gevestigde coachingsbedrijf zoekt ook een triathloncoach (m/v).

Net als bij de vorige vacature geldt ook hier dat Tri2one Coaching deze niet open heeft staan omdat het groter wil worden, maar vooral omdat het de persoonlijke begeleiding van atleten wil kunnen blijven garanderen. “Het gaat bij ons om persoonlijke aandacht voor persoonlijke doelen. Daar hebben we dus een goed team voor nodig.”

“Wij vinden dat een coach bezig hoort te zijn met zijn vak: coachen. Ons platform laat jou excelleren als coach, door niet bezig te hoeven zijn met randzaken als administratie en organisatie. Ben je nu actief als coach en merk je dat je efficiënter te werk kan gaan en meer kan halen uit jouw vak? Vind je het lastig om van de begeleiding van enkele atleten de stap te zetten naar een volwaardig inkomen? Neem dan zeker contact met ons op! Als triathloncoach begeleid je triatleten individueel richting hun triathlon-dromen. Als coach heb je veel ruimte om jouw werkzaamheden in te delen en aan te passen aan de sporters die onder jouw hoede trainen. Je functioneert in een team van coaches en trainers die elkaar versterken in expertise met regelmatige teammeetings. Je begrijpt als coach als geen ander dat coaching tweerichtingsverkeer met initiatief is; het maken van een trainingsschema is bij ons slechts het puntje op de spreekwoordelijke ‘i’.

De eisen die aan de functie worden gesteld:

 • Je hebt aantoonbare ervaring als triathlon trainer/coach (het maken van standaard programma’s in Excel of PDF zien wij niet als coach ervaring).
 • Je bent in het bezit van een relevante cursus of diploma. Is deze er (nog) niet, dan kan je aantonen over de juiste kennis te beschikken.
 • Als coach bij Tri2one heb je altijd de bereidheid je kennis te verbreden d.m.v. cursussen, opleidingen of interne bijscholingen.
 • Je hebt ervaring met het trainingsplatform TrainingPeaks© of een vergelijkbaar platform.
 • Je vindt het leuk om in de toekomst groepstrainingen/clinics te verzorgen en hebt hier bij voorkeur ervaring mee.
 • Een extra aanvullende opleiding zoals CIOS/ALO/Bewegingswetenschappen/Fysiotherapie is een pré.

Natuurlijk staan daar ook voorwaarden tegenover. Tri2one Coaching biedt:

 • Veel ruimte om werkzaamheden in te delen
 • De mogelijkheid tot dienstverband of ZZP-basis
 • Mooie doorgroeimogelijkheden
 • Passende vergoeding in verhouding tot onze high-end diensten
 • Een unieke werkomgeving en een plek in hét toonaangevende coachplatform van Nederland

Reageren:

Wil je solliciteren of heb je een vraag? Je kunt contact opnemen via info@tri2onecoaching.nl. Je kunt ook op deze pagina kijken, want daar vind je de vacature en een contactformulier.