Een wetsuit moet goed zitten en bij aanschaf van een nieuw exemplaar, is het zeker aan te raden om te passen en eventueel diverse merken en modellen met elkaar te vergelijken. Goed nieuws wat dat betreft voor atleten die op zoek zijn naar een nieuw wetsuit, want triathlonaccessoires.nl komt vanaf april weer met haar wetsuit testdagen, waarbij atleten op verschillende locaties in Nederland en België de mogelijkheid krijgen wetsuits te testen.

“Net als vorige jaren willen wij atleten in 2021 ook de mogelijkheid geven om het ideale wetsuit uit te zoeken. Hiervoor plannen wij ook dit jaar weer wetsuit testdagen in Nederland en België. Wij hebben besloten om in 2021 enkel wetsuit testdagen te organiseren in open lucht, om het risico op afgelasting omwille van de corona-maatregelen te beperken. Atleten krijgen op onze wetsuit testdagen de kwaliteit en service die ze van ons gewend zijn en onze experts zullen hen graag met raad en daad bijstaan in dit proces. Net als de vorige jaren zullen weer verschillende merken passeren op onze wetsuit testdagen. Wij hebben al bevestiging gekregen van  Aquaman, BTTLNS, Sailfish, Zone3 en 2XU.”

De eerste testdag vindt op 11 april plaats in Maastricht en daarna is er tot en met 13 juni bijna iedere week op een andere locatie een testdag. Voor alle data, locaties en aanmelden kun je terecht op deze pagina. Deelname is gratis en je bent logischerwijs niet verplicht om een wetsuit aan te schaffen. Doe je dat wél, dan krijg je vijftien procent korting op de adviesprijs.