De TrueBike is een indoor trainer van TrueKinetix, die zich van andere indoortrainers (zoals bijvoorbeeld die van Wahoo en Tacx) onderscheidt door het ontbreken van een vliegwiel. Daardoor zou de indoor fietservaring gelijk moeten zijn aan die van buiten, zodat je nog effectiever én efficiënter kunt trainen. We hebben daar best veel over geschreven – zoals je hier kunt zien – maar ongetwijfeld wil je dat liever gewoon zelf ervaren, zodat je je eigen mening veel beter kunt vormen. Goed nieuws wat dat betreft, want dankzij TrueKinetix mogen wij nu voor drie weken een TrueBike uitlenen aan één van onze lezers en je hoeft daar helemaal niks voor te doen.

Nou ja, bijna niks dan! Het enige dat je ons hoeft te laten weten is wat dit jaar jouw ultieme triathlondoel is en waarom je denkt dat je de TrueBike daar goed bij kunt gebruiken (gebruik het formulier onderaan dit artikel). De leukste reactie wordt beloond met het winnen van de prijsvraag!

-Je krijgt de TrueBike in april thuis en kunt er drie weken op fietsen. De TrueBike is te verbinden met veelgebruikte trainingprogramma’s als Zwift.

-Je wordt uitgenodigd op het hoofdkantoor van TrueBike (in Hillegom) om daar een eerste rit te maken. 3athlon zal daarbij aanwezig zijn, zodat we een mooi filmpje kunnen maken en een interview kunnen opnemen over je eerste ervaringen.

-Het is fijn als je gedurende de drie weken thuis een keer een video/vlog kunt opnemen als je aan het trainen bent en dieper op je ervaringen ingaat. Dit wordt gedeeld op 3athlon.nl (website en social media).

-Na de drie weken neemt 3athlon telefonisch contact met je op en bespreken we jouw ervaringen met de TrueBike. Die ervaringen worden gedeeld in een door 3athlon geschreven artikel.

Deelname: via dit formulier. Invullen kan tot en met 1 april. Volgende week maandag maken we de winnaar bekend.