Met een krankzinnig sterk deelnemersveld is de PTO 2020 Championship, die aanstaande zondag tijdens Challenge Daytona zal worden gehouden, een echte race om naar uit te kijken. Wie er gaat winnen en daarmee 100.000 dollar aan prijzengeld met zich mee naar huis neemt, is echter moeilijker te voorspellen dan ooit: wordt het een WTS-atleet, een pro die zich richt op de lange afstand of juist iemand die daar tussen schommelt en zich vooral specialiseert op de Middle Distance? De volledige startlijst vind je in ieder geval hier.

Wij vinden het een lastige, maar zijn heel erg benieuwd naar wat jij denkt. Diegene die zowel bij de mannen als vrouwen de top drie goed voorspelt, wint een gratis 3athlon shirt naar keuze!

Het enige dat je hoeft te doen:

mail vóór aanstaande vrijdag – 4 december, 20:00 uur – een lijstje met jouw top drie mannen en top drie vrouwen naar tim@3athlon.nl. Zet in de onderwerpregel ‘PTO 2020 Championship’.

Volgende week maken we de uitslag bekend!*

*Mochten meer dan tien mensen de volledige uitslag (zowel mannen als vrouwen) goed hebben, krijgen alleen de eerste tien inzendingen hun gratis 3athlon shirt.