Uit alle inzendingen die bij 3athlon binnenkwamen, is zojuist de winnaar van de Garmin Forerunner 745 – gratis op te halen bij de inschrijfbalie van Challenge Herning – getrokken. Anne-Claire Pap heeft het horloge gewonnen.

Anne-Claire Pap kan het horloge – gezien haar reactie die we integraal overnemen – goed gebruiken. “Ahh yes please, ik ben helaas mijn Polar horloge 1 weekje kwijt en ik word nu al gek. Hard aan het trainen voor verschillende triathlons dit seizoen, maar zonder horloge moeten alle trainingen een beetje op gevoel. En volgens Jolien is Garmin heel fijn, dus ik wil de overstap graag maken!”

*Anne-Claire Pap: stuur even een mailtje naar tim@3athlon.nl met daarin jouw gegevens, zodat we deze kunnen doorgeven aan de organisatie achter Challenge Herning. Zij zorgen er dan voor dat het horloge in het wedstrijdweekend voor je klaar ligt.

Extraatje voor alle deelnemers:

Zoals aangekondigd krijgen alle deelnemers die aan de prijsvraag hebben meegedaan, een mooie extra. Jammer dat je het horloge niet hebt gewonnen, maar je krijgt wel tien procent korting op jouw inschrijving voor Challenge Herning! Stuur een mailtje naar tim@3athlon.nl en dan komt de code jouw kant op!

Challenge Herning vindt plaats op 11 juni 2022 en is een Middle Distance race. Eerder las je al waarom Challenge Herning een leuke toevoeging aan je wedstrijdkalender is.