De afgelopen weken konden jullie reageren op de winactie van Hoka, waarbij een 3athlon-lezer kans maakte op een gratis startbewijs voor de 1/4 Marathon van Rotterdam (zie bericht prijsvraag hieronder). We hebben alle binnengekomen reacties op een stapel gegooid en een willekeurige winnaar gekozen:

Patrick van Beek

Stuur even een mail naar tim@3athlon.nl, zodat we je kunnen koppelen aan Hoka en daarmee je startbewijs kunnen regelen. Alvast heel veel succes met je run!

Het bericht van de prijsvraag lees je hieronder:

Het is nog precies zestig dagen tot het grootste loopevenement van Nederland weer plaatsvindt: De Marathon van Rotterdam. De hoofdafstand – 42.2 kilometer – zit al helemaal vol en ook de side-events gaan hard. Tienduizenden lopers zullen op zondag 16 april een onvergetelijke finish op de Coolsingel beleven. Jij kunt daar bij zijn en dan nog kosteloos ook: dankzij HOKA mogen we één van de 3athlon-lezers gelukkig maken met een gratis startbewijs voor de 1/4 Marathon Rotterdam (10.55 kilometer).

De 1/4 Marathon Rotterdam start ter hoogte van de wereldberoemde Markthal en op steenworp afstand van de eveneens wereldberoemde kubuswoningen. Via hartje Rotterdam kom je uiteindelijk op de kolkende Coolsingel, waar je de laatste zeshonderd meter inzet richting finish.

Zo maak je kans op een gratis startbewijs

Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op een gratis startbewijs voor de 1/4 Marathon Rotterdam – aangeboden door HOKA – is ons via social media laten weten waarom jij, of misschien wel iemand die jij het startbewijs gunt, het verdient om in Rotterdam van start te gaan. Dat kan onder het artikel op Facebook, Instagram of Twitter. Jezelf of iemand anders taggen is ook voldoende, maar hoe leuker de reactie, hoe groter de kans op winst.

Op woensdag 1 maart maken we de winnaar bekend.