Waren het afgelopen maand Wouter Dijkshoorn en Suzanne Hoff die met afstanden van respectievelijk 3.79 kilometer en 2.76 kilometer de eerste 3athlon Coopertest wonnen, krijgen we de komende twee weken opnieuw kans om mee te doen en zo hoog mogelijk in het klassement te eindigen. Tussen vandaag – 5 juli – en zondag 19 juli kun je weer meedoen en kijken wat voor afstand jij aflegt in 12 minuten!

Regels 3athlon Coopertest

-Loop tussen nu en zondag 19 juli 20:00 uur een coopertest. Je kunt dus zelf een moment kiezen waarop je wil lopen, zolang het maar vóór 19 juli 2020, 20.00 uur is.

-Je mag/kunt overal lopen, maar één voorwaarde is wel dat je een (of meerdere) rondje(s) loopt. Een ‘A naar B’ route is dus niet toegestaan.

-Stuur ons voor zondag 19 juli, 22.00 uur een bewijs van je gelopen afstand in twaalf minuten. Dat kan bijvoorbeeld een screenshot van je Strava-activiteit zijn. Duidelijk te zien moeten zijn de gelopen tijd, de afstand, de route en de datum. Je kunt dit sturen naar tim@3athlon.nl met in de onderwerpregel graag ‘coopertest’.

Resultaten

Net als bij de eerste editie plaatsen we een dag later, maandag 20 juli, een overzicht met de vijf snelste lopers (man én vrouw) en hun gelopen afstand. De afstanden die buiten de top vijf vallen, plaatsen we zonder naamsvermelding, zodat je eventueel wel zelf kunt zien hoe jouw prestatie zich verhoudt tot die van anderen.