Na de eerste twee rondes van de 3athlon Coopertest komen we volende maand met de derde editie. Op verzoek van veel van jullie kondigen we die wat eerder aan, zodat jullie er makkelijker rekening mee kunnen houden bij het maken van jullie trainingsschema’s. Let dus op: nu lopen heeft nog geen zin, want de derde ronde van de 3athlon Coopertest zal starten op maandag 31 augustus en doorlopen tot zondag 13 september. In die periode kun je kijken wat voor afstand jij aflegt in 12 minuten!

Regels 3athlon Coopertest

-Loop tussen maandag 31 augustus en zondag 13 september 20:00 uur een coopertest. Je kunt dus zelf een moment kiezen waarop je wil lopen, zolang het maar binnen dit tijdsbestek valt.

-Je mag/kunt overal lopen, maar één voorwaarde is wel dat je een (of meerdere) rondje(s) loopt. Een ‘A naar B’ route is dus niet toegestaan.

-Stuur ons voor zondag 13 september, 22.00 uur een bewijs van je gelopen afstand in twaalf minuten. Dat kan bijvoorbeeld een screenshot van je Strava-activiteit zijn. Duidelijk te zien moeten zijn de gelopen tijd, de afstand, de route en de datum. Je kunt dit sturen naar tim@3athlon.nl met in de onderwerpregel graag ‘coopertest’.

Resultaten

Net als bij de eerste twee edities plaatsen we een dag later, maandag 14 september, een overzicht met de vijf snelste lopers (man én vrouw) en hun gelopen afstand. De afstanden die buiten de top vijf vallen, plaatsen we zonder naamsvermelding, zodat je eventueel wel zelf kunt zien hoe jouw prestatie zich verhoudt tot die van anderen.