Heb jij verstand van triathlon? Welke atleten gaan het best presteren op de Olympische Spelen in Tokyo?

Doe mee aan de 3athlon.nl poule en win prachtige prijzen, waaronder een gratis startbewijs voor de Middle Distance van Challenge Almere-Amsterdam, een gratis startbewijs voor Ironman 70.3 Westfriesland en 3athlon.nl t-shirts. In totaal winnen de vijf mensen met de meeste punten. De twee mensen met de meeste punten krijgen – in deze volgorde – een startbewijs voor Almere en Westfriesland.

Geef aan ons – middels dit formulier – je top drie door. Klopt je nummer 1? Dan verdien je 300 punten. Nummer 2 correct? 200 punten. Heb je ook de nummer drie goed? Dan krijg je nog eens 100 punten. Staat een atleet die top drie eindigt in jouw top drie, maar op een verkeerde plaats? Dan krijg je 50 ‘troostpunten’.

Tenslotte zijn er bonuspunten te verdienen met het raden van de Nederlandse prestaties: op welke positie eindigen Maya, Rachel en het Mixed Relay Team? 250 punten per juist antwoord.

Alles is mogelijk!

Poule sluit: 1 uur voor de start van de eerste Olympische Triathlon 2021 (25 juli, 22:30 uur)

Uitslag: de dag na de Mixed Team Relay, die op 31 juli wordt gehouden. Bij gelijke stand kijken we naar de persoon die het eerst zijn of haar formulier heeft ingeleverd.

Gratis meedoen: via dit formulier!