De 3athlon Hawaii poule is een bijzonder spannende gebleken. Veel deelnemers streden lang om de bovenste posities, daarmee de prijzen en uiteindelijk hebben meerdere mensen evenveel punten verdiend. Door die gelijke stand geven we dus extra prijzen weg, waarvoor ook dank aan AthleteSportsWorld!

1700 punten: met dat aantal hebben zowel Rob van der Werff als Lotje van der Werff de 3athlon Hawaii Poule gewonnen. Bijzonder knap, want allebei hadden ze een hele andere voorspelling, maar in de grote lijnen toch veel goed voorspeld. Zij bleken het best in te schatten welke top vijf bij de mannen en welke top vijf bij de vrouwen er uiteindelijk over de finish op Kona zou komen en welke atleten de snelste tijden per onderdeel zouden neerzetten.

Winnaars 3athlon shirt

Rob van der Werff                                 1700pnt

Lotje van der Werff                               1700pnt

Milan van Dijk                                        1600pnt

Winnaars AthleteSportsWorld pet

Arjan Oosterdijk                                     1550pnt

Niels Weertman                                     1550pnt

Machiel Haasjes                                     1550pnt

Romy Louise van Schooneveld*:       1550pnt

*Vanzelfsprekend dingt ons redactielid Romy Louise van Schooneveld niet mee naar de prijzen.

Deelnemers die nét naast de prijzen grepen waren Mark Lamberigts (1500), Lieke Ouwerkerk (1500), Mike Jansen (1450), Jeffrey Sanders (1450), Wesley de Does (1450), Kelvin van der Doe (1450) en Jurgen Cop (1450). Daarachter werd het gat op de top zeven alleen maar groter. Voor jullie allemaal geldt: volgende keer beter!

Winnaar extra 3athlon shirt: raden beste Nederlandse tijd

Daarnaast hadden we aangekondigd een extra 3athlon shirt te vergeven aan diegene die de tijd van de snelste Nederlander het dichtst zou benaderen. Die tijd bleek uiteindelijk op naam van Derk de Korver te staan: 8:52:54.

Die tijd werd overigens zéér dicht benaderd en wel door Marjati Overmars. Zij voorspelde een eindtijd van 8:54:00 en zat er dus slechts 1:06 minuut naast. Gefeliciteerd!

Winnaars 3athlon shirts:

Willen jullie je adresgegevens, gewenste shirt en shirtmaat mailen naar tim@3athlon.nl? We zullen de shirts dan in de loop van volgende week naar jullie toesturen. Zet in het onderwerp van de mail even dat je een shirt hebt gewonnen.

Winnaars AthleteSportsWorld petten:

Willen jullie je adresgegevens mailen naar tim@3athlon.nl? AthleteSportsWorld zal de petten dan zo snel mogelijk naar jullie versturen. Zet in het onderwerp van de mail even dat je een pet hebt gewonnen.