Hoe belangrijk een warming-up, maar zeker ook herstel is, bleek eerder al uit ons interview met Ruben Geys. Organisator Tri Hard Series ziet dat belang ook en is daarom een samenwerking aangegaan met Blackroll, dat de zogeheten ‘Official Recovery Partner’ van de wedstrijden in Almere, Huizen, Lelystad, Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen wordt.

“Ieder jaar staan er duizenden mensen bij ons aan de start. Allemaal enthousiaste triatleten die het leuk vinden om met en tegen elkaar te racen. Iedereen op zijn of haar eigen niveau, maar altijd met heel veel plezier. Na onze wedstrijden is het hartstikke belangrijk om goed te herstellen. Laten we eerlijk zijn; vaak wordt herstel niet serieus genoeg genomen of zelfs helemaal vergeten. Juist daarom zijn we zo blij dat we nu samenwerken met Blackroll”, legt Jefry Visser namens Tri Hard Series uit.

Dat herstel is dus belangrijk en wordt soms vergeten en juist daarom zal Blackroll zichtbaar aanwezig zijn bij de wedstrijden van Tri Hard Series. “Blackroll is een prachtig merk dat atleten allerlei prachtige producten aanbiedt die de warming-up, maar zeker ook de cooling-down en daarmee het herstel bevorderen. Wij hebben zelf ervaring met de producten van Blackroll, maar spreken regelmatig ook andere atleten die stuk voor stuk aangeven ontzettend veel voordelen te ervaren na het gebruik ervan. Soepelere spieren, minder blessures; het behoeft weinig uitleg dat je daar als triatleet baat bij hebt.”

Als extraatje biedt Tri Hard Series haar atleten twintig procent korting op de gehele collectie van Blackroll. Als je via de website van Blackroll producten aanschaft, kun je de code ‘BR_TRIHARD_20’ gebruiken.

Tri Hard Series organiseert in het 2022-seizoen zes wedstrijden. Tri Almere (28 mei), Tri Huizen (5 juni), Tri Amsterdam (19 juni), Tri Rotterdam (25 & 26 juni), Tri Lelystad (10 juli) en Tri Nijmegen (25 september).