Het boek ’40 jaar Holland Triathlon: van pionieren tot Almeerse traditie’, dat door 3athlon.nl is geschreven en waarvan de eerste exemplaren vorige week tijdens het evenement zijn overhandigd aan de Almeerse burgemeester Franc Weerwind én de wethouder van Sport Julius Lindenberg, zal vanaf volgende week woensdag via de webshop van 3athlon.nl te koop worden aangeboden.

Het boek werd tijdens Challenge Almere-Amsterdam ook al uitgedeeld aan alle deelnemers en vrijwilligers: “Maar daar bleek dat de vraag zó groot was, dat zóveel atleten en ook bezoekers ons vroegen het boek nog te verkopen zodat íedereen het kan lezen, dat we hebben besloten dit dan ook te gaan doen”, legt 3athlon-hoofdredacteur en één van de schrijvers, Tim Moria, uit. “Een mooier compliment hadden we niet kunnen krijgen. We zijn door heel veel mensen aangesproken, we krijgen ontzettend veel berichtjes en iedereen heeft het boek met plezier gelezen. Dat maakt ons natuurlijk hartstikke trots.”

Eerder besteedde onder andere Omroep Flevoland ook aandacht aan het boek, waarvan een Nederlandse en Engelse versie is uitgegeven.

We zullen een bericht plaatsen op het moment dat het boek definitief in onze webshop is opgenomen.