Het is een droom voor duizenden triatleten wereldwijd; meedoen aan Challenge Roth. Niet voor niets is dit één van de meest populaire wedstrijden ter wereld en ieder jaar weer is de race, die ruimte biedt aan zo’n zesduizend atleten, binnen een minuut uitverkocht. Ook voor de aankomende editie, die plaatsvindt op 25 juni 2023, zijn al heel lang geen startbewijzen meer beschikbaar. Tot nu dan, want Canyon maakt binnenkort maar liefst zes Nederlandse atleten héél blij met een te winnen startslot.

Daarbij gaat het om drie individuele startbewijzen en een startbewijs voor een Team Relay – ofwel drie atleten die gezamenlijk als team in actie komen. “Canyon brengt jou naar de thuisbasis van triathlon. Voeg je bij de grootste profs en duizenden andere gepassioneerde triatleten, aangemoedigd door meer dan 250.000 toeschouwers.”

Laat je gegevens achter, ding automatisch mee naar startbewijs

Het enige dat je hoeft te doen is op deze pagina je contactgegevens achter te laten. Je kunt je daarbij direct aanmelden voor de nieuwsbrief van Canyon, maar dat is geen vereiste. Het insturen van gegevens kan tot en met 31 maart, 23:59 uur. Daarna krijgen de winnaars een bericht van Canyon.