Het loont om volgende week richting Werkendam te reizen; in ieder geval als je fan bent van het merk Scott. In het experience center van Scott, dat dus gevestigd is in Werkendam, vindt op 28 maart, 29 maart en 30 maart de tweede ‘Sample Sale’ plaats, waarbij producten tot maar liefst tachtig procent worden afgeprijsd.

“Liefhebbers van Scott kunnen in Werkendam hun slag slaan als het gaat om de aanschaf van Scott Sports bike, running en wintersport kleding, schoenen, tassen, helmen, maar ook bijvoorbeeld schoenen en accessoires van Dolomite en Lizard. Bezoekers kunnen dan meteen een kijkje nemen bij de nieuwste fietsmodellen. Maar, voor de nieuwsgierige koopjesjagers: die worden helaas niet afgeprijsd. Op andere producten van Scott, Dolomite en Lizard kunnen de kortingen oplopen tot wel tachtig procent.”

De Sample Sale komt overwaaien uit België en vindt nu voor de tweede keer in Nederland plaats. “We willen er een jaarlijkse traditie van maken en dan altijd in de tweede helft van maart: kort voordat het fietsseizoen helemaal losbarst, zodat consumenten nog even kunnen profiteren van leuke aanbiedingen.”

De Scott Experience Center is gevestigd aan de Beyerinckweg 8a in Werkendam. De Sample Sale is op 28 maart (15:00-21:00), 29 maart (15:00-21:00) en 30 maart (15:00-20:00) plaats.