Het is nat, koud en snel donker, dat betekent dat veel atleten weer goed gebruik maken van hun indoortrainer en soms is een beetje extra motivatie dan niet overbodig. Challenge Family en Rouvy hebben daar iets op bedacht: een indoor trainingskamp. Tijdens de trainingen rijden atleten virtueel door het realistische landschap van drie spectaculaire Challenge Family wedstrijden. Daarbij vallen er ook nog eens mooie prijzen te winnen.

De trainingskampen lopen van 30 september tot 2 oktober. Rouvy – tegenhanger van Zwift – biedt atleten de kans om op een realistisch parcours te fietsen dankzij real-life beelden. Momenteel kun je maar liefst twintig Challenge Family wedstrijden – uit dertien landen – virtueel rijden.

De eerste rit begint op vrijdag 30 september 18:00 uur en betreft een groepsrit door het mooie Zweedse landschap van Challenge Vansbro. Op zaterdag staat er een training gepland op het parcours van Challenge Davos in de Zwitserse Alpen; atleten kunnen die dag zelf bepalen hoe laat ze fietsen. Het kamp eindigt met een rit van 45 kilometer over het parcours van de grootste Aziatische Long Distance triathlon: Challenge Taiwan. Laatstgenoemde rit vindt plaats op zondag 2 oktober om 09:00 uur.

Tijdens de ritten kunnen atleten prijzen winnen van verschillende Challenge Family partners – zoals Wahoo, Abus en PowerBar – of zelfs een starbewijs voor één van de Challenge Family races (Challenge Roth en The Championship uitgesloten).

Inschrijven kan via deze link.