Na het succes van de vorige winactie, kun je nu opnieuw een prachtige prijs winnen met betrekking tot Challenge Herning. Je kunt namelijk een gloednieuwe Garmin Forerunner 745 winnen, ter waarde van bijna 400 euro. Het enige dat je hoeft te doen; laat ons op social media – uiteraard onder dit bericht – weten waarom jouw ervaring bij Challenge Herning beter zou zijn met een Garmin Forerunner 745. Vergeet ook niet om onderstaand formulier even in te vullen, want naast de kans op een horloge krijgen alle deelnemers een mooie troostprijs.

Maar eerst dus dat horloge; waarom verdien jij die? Je mag dat in de comments voor jezelf beantwoorden, maar natuurlijk ook een vriend, vriendin of trainingsmaatje taggen. Volgende week vrijdag, 13 mei, selecteren we een winnaar op basis van de leukste, meest enthousiaste reactie. De winnaar kan het horloge vervolgens gratis ophalen bij de registratiebalie van Challenge Herning.

Challenge Herning vindt plaats op 11 juni 2022 en is een Middle Distance race. Eerder las je al waarom Challenge Herning een leuke toevoeging aan je wedstrijdkalender is.

Extra leuk: voor alle deelnemers aan deze prijsvraag, ligt een prachtige ‘troostprijs’ klaar. Die prijs maken we volgende week – bij het bekendmaken van de winnaar van de Garmin Forerunner 745 – bekend.

Direct meedoen

Vul dit formulier in om mee te doen en vergeet daarna niet om op socials te schrijven waarom jij of jouw vriend/vriendin/trainingsmaatje dit horloge zou moeten winnen!