De dames van RTC Brabant hebben in een zonovergoten Oldenzaal de Run Bike Run Series A gewonnen. Het team bestond uit Tamar Veltman, Robin Dreyling, Kim Lahaije en Marije Hijman. De dames deden dit in een totaaltijd van 1:53:58 uur en gaven daarmee TC Twente en Hellas Utrecht het nakijken.

Het format van de race was een team relay. De dames moesten ieder om de beurt twee kilometer lopen, 9,2 kilometer fietsen en afsluitend nog één kilometer lopen. Na iedere duathlon moesten de dames de chip doorgeven, waarna de het volgende teamlid haar duathlon mocht starten. In totaal moesten vier van deze duathlons voltooid worden.

In de eerste van de vier duathlons moesten de dames van RTC Brabant nog een gaatje laten ten opzichte van Hellas en TC Twente, maar dat verschil werd uiteindelijk meer dan goed gemaakt. In de tweede duathlon wist Dreyling aansluiting met de leiding te vinden, waarna Lahaijhe de leiding nam. Aan Hijman de eer het af te maken en de inmiddels riante voorsprong te behouden. Dit deed ze met ogenschijnlijk gemak. Uiteindelijk finishte RTC Brabant krap anderhalve minuut voor TC Twente en zes minuten voor Hellas Utrecht.