Het is een wedstrijd die ieder jaar gevonden wordt door ontzettend veel Nederlandse triatleten: Challenge Geraardsbergen. Heel verwonderlijk is dat niet; de wedstrijd in België is niet alleen dichtbij, maar ook internationaal georiënteerd én het parcours voert onder andere over de wereldberoemde Muur van Geraardsbergen. Dit weekend kan er worden ingeschreven tegen het laagste tarief. Challenge Geraardsbergen vindt plaats op 11 juni.

Challenge Geraardsbergen trekt ieder jaar 1000+ atleten en is daarmee een zeer populaire wedstrijd. Dat heeft voornamelijk met het parcours te maken, maar ook met de Belgische gezelligheid na afloop van de race, waar atleten logischerwijs worden getrakteerd op een ‘Belgisch pintje’ en natuurlijk Vlaamse frieten.

Nederlanders van alle niveau’s doen jaarlijks mee aan de race. In het verleden stonden er veelvuldig Nederlandse profatleten op het podium, maar ook Age Groupers weten Challenge Geraardsbergen steevast te vinden.

Het Early Bird Tarief – 239 euro voor de Middle Distance – geldt tot en met zondag 5 februari. Inschrijven kan via de website van Challenge Geraardsbergen.