De omstandigheden waren nat, koud en daardoor vooral ook pittig, maar Gerrit Pijpker en Sanne Bouwmeester deden tijdens de Cross Run Bike Run Norg precies waar ze voor kwamen: winnen. Beide atleten deden dat met een mooie voorsprong op de eerstvolgende concurrenten.

Gerrit Pijpker noteerde een eindtijd van 1:26:38 en had er toen zijn 5 kilometer hardlopen, 20 kilometer mountainbiken en 2.5 kilometer hardlopen op zitten. De basis voor zijn overwinning werd al direct tijdens de eerste run gelegd, waar hij bijna twee minuten sneller was dan de eerste achtervolgers. Overigens fietste hij ook hard en was zijn tweede looponderdeel eveneens sterk, om daarmee dus de overwinning veilig te stellen. Arie de Jong werd tweede in 1:28:52 en Sandor Walling derde in 1:29:10.

Ook bij de vrouwen werd de basis voor de eindoverwinning al tijdens het eerste looponderdeel gelegd: Sanne Bouwmeester was de enige die onder de 25 minuten dook en zo meteen een marge van ongeveer een halve minuut pakte. Op de fiets werd haar voorsprong alleen maar groter en tijdens de afsluitende run kon ze eigenlijk onbedreigd naar de overwinning. Die pakte Bouwmeester in een tijd van 1:43:57, terwijl Iris Ton tweede werd in 1:46:40 en Melissa Papa als derde finishte in een tijd van 1:55:24.