Na een bewogen week waarin Limburg behoorlijk op z’n kop stond door de enorme wateroverlast, en daarmee naast het persoonlijke leed van enorm veel mensen voor de organisatie van Ironman 70.3 Maastricht ook de vraag of het evenement volgende week doorgang kan vinden, is er nu beter nieuws. Naast het feit dat er groen licht is om de wedstrijd te kunnen organiseren – zij het zonder publiek – zijn er nu nog tien plekken voor de 70.3 te vergeven. Wil je nog meedoen? Dit is dan dus je laatste kans om in te schrijven!

Dat de organisatie achter het evenement begaan is met de mensen uit de regio, bleek wel uit het bericht dat zij dagen geleden online hebben gezet: “Momenteel voltrekt zich een ramp in Zuid-Limburg en omringend gebied. De regio die ons zo warm en hartelijk ontvangt en al jaren het thuis van Ironman in Nederland is, is zwaar getroffen. Wij spreken onze steun uit aan alle bewoners, ondernemers en iedereen die op enige manier geraakt is.”

Ironman 70.3 Maastricht staat gepland voor 1 augustus. Inschrijven kan dus nog steeds maar er zijn nog slechts tien startplekken voor de 70.3 over.