Nu het buiten kouder is – al hebben we momenteel even prachtig weer – en de wedstrijden nog even op zich laten wachten, is het weer tijd om binnen ‘op de roller’ te gaan trainen. Hoewel deze trainingen zeer effectief zijn, zijn het vaak niet de meest inspirerende work-outs. Daarom posten we deze periode regelmatig videomateriaal om tijdens de training te kunnen kijken.

De Island House Invitational Triathlon was een evenement waarbij triatleten van zowel de korte én de lange afstand tegen elkaar raceten. Er werd een prijzenpot van 500.000 dollar verdeeld, waardoor alle uitgenodigde topatleten aan de start stonden bij het evenement op de Bahama’s. Het motto van de race liegt er niet om: ,,Pain in Paradise.”

Tom Boonen is één van de grootste renners van zijn generatie. Hij was profwielrenner van 2002 tot 2017 en werd in 2005 Wereldkampioen in Madrid. Boonen won daarnaast drie keer de hoogmis van het wielrennen, de Ronde van Vlaanderen, en liefst vier maal Parijs-Roubaix. Hij wist  in 2007 ook het puntenklassement van de Tour de France te winnen. In onderstaande documentaire kun je zien hoe Boonen het fietsen oppakte en uitgroeide tot een heuse kampioen. En passant doe je bij deze documentaire nog wat essentieel wielerjargon op, niet onbelangrijk, want de voorjaarsklassiekers staan voor de deur.