De 19-jarige Joyce Caro verlaat TVA Almere en zal in 2019 het Eredivisieteam van ASK4Benefits-Kijani gaan versterken. Het jonge team waar ze bij TVA Almere deel van uitmaakte, zal plaatsmaken voor een team vol ervaren atleten. ,,Dit is een hele mooie manier om mezelf verder te ontwikkelen binnen de sport”, vertelt Caro. ,,Bij TVA was ik een van de oudsten, bij Kijani ben ik juist een van de jongsten. Ik kan denk ik veel leren van de ervaring van de andere meiden en kan me weer optrekken aan hen.”

Op dit moment zit Caro in een rustperiode, maar zodra die eind oktober voorbij is, zal ze de trainingen bij Kijani oppakken. Helemaal hoeft ze Almere echter niet te verlaten, want de RTC-trainingen in Almere blijft ze wel volgen. Met haar trainingswissel hoopt ze haar prestaties volgend seizoen naar een hoger niveau te tillen. ,,Ik ben heel blij met deze overstap. Het is voor mij een mooie kans om een stap vooruit te zetten.”

Joyce Caro maakt vanaf 2019 deel uit van het eredivisieteam van Kijani (Foto: Ask4Benefits-Kijani)