Ironman Westfriesland, Ironman Maastricht en Ironman Emilia-Romagna: dat zijn de drie wedstrijden waar de KiKa Extreme-deelnemers dit jaar aan meedoen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker en daarmee het vergroten van de kans op genezing van deze verschrikkelijke ziekte. Een deel van de deelnemers kwam afgelopen week samen tijdens een door Tri2one Coaching gegeven clinic.

KiKa Extreme is de afgelopen jaren flink gegroeid en sinds een aantal jaar kunnen deelnemers er voor kiezen om ook een (halve) triathlon te volbrengen. Tonnen werden er al opgehaald en dat zal dit jaar niet anders zijn dankzij de meer dan bevlogen atleten die – meer dan eens voor het eerst – een triathlon voor het goede doel zullen racen.

Tekst gaat verder onder afbeelding

(Foto: 3athlon.nl)

Net zo bevlogen zijn de coaches van Tri2one Coaching: Dimitri van Overloop en Cathy de Vogel gaven afgelopen weekend een clinic aan de deelnemers, waarbij in het zonnige Amsterdamse Bos niet alleen werd gezwommen, gefietst en gelopen, maar waar ook tips en tricks werden gedeeld.

De komende maanden volgt 3athlon de Kika Extreme-deelnemers op de voet en de komende tijd zul je op deze website dan ook meer dan eens interviews voorbij zien komen. We trappen dit seizoen af met een interview met coaches Van Overloop en De Vogel, die ons alles over de clinic vertellen.