Het was voor veel triatleten weer even slikken toen afgelopen weekend een nieuwe, harde lockdown werd aangekondigd en toen bleek dat daarmee ook de zwembaden weer dicht zouden gaan. Zwemmen zit er voorlopig dus niet in – of in ieder geval niet indoor – maar Tri2one Coaching speelt daar handig op in met een extraatje voor iedereen die daar ook maar interesse in heeft.

“Alternatieve zwemtrainingen? Een kerstcadeautje van Tri2one. Nu het de komende weken lastiger zwemmen wordt, helpen we jou als zwemmer en triatleet graag om toch fit te blijven. Wie weet kom je zelfs sterker uit de komende weken terug”, staat op hun socials te lezen.

Tri2one Coaching stelt diverse alternatieve zwemtrainingen én enkele core- en krachttrainingen gratis beschikbaar voor iedereen. Via deze link kun je een account aanmaken. Voor de oefeningen zijn verschillende ‘levels’ inclusief uitgewerkte schema’s. “Start bij level één. Gaat dit goed? Speel dan beetje bij beetje de levels uit, totdat de zwembaden weer openen. Have fun!”