De snelste fietsers gaan naar huis met een gratis startbewijs voor de editie van volgend jaar, twee maanden gratis trainen bij WattCycling en een 3athlon.nl shirt naar keuze, maar ook andere deelnemers kunnen in de prijzen vallen bij de het ‘kommetje’ dat door Tri Amsterdam is uitgezet op het fietsparcours. Daardoor ontstaat een wedstrijd binnen de wedstrijd, want deelnemers aan wat één van de grootste eendaagse triathlons van Nederland is, inmiddels stijf uitverkocht, worden uitgedaagd om een kilometer lang zo hard mogelijk te fietsen.

Het kommetje van een kilometer lang volgt een rechte weg en leent zich dus uitstekend om zo hard mogelijk te pushen. De opdracht is even eenvoudig als uitdagend; zo snel mogelijk de finish bereiken en na afloop van de wedstrijd de balans opmaken.

Zowel door Tri Hard Series, WattCycling als 3athlon.nl worden prijzen overhandigd. Het mooie: dat gebeurt niet alleen aan de twee snelste atleten.

-Snelste atleten (m/v): twee maanden onbeperkt trainen bij WattCycling ter waarde van 99 euro (inzetten in 2024), gratis startbewijs Tri Amsterdam 2025, 3athlon.nl shirt naar keuze

-Atleten met tweede en derde tijd (m/v): twee maanden onbeperkt trainen bij WattCycling ter waarde van 99 euro (inzetten in 2024)

-Mannelijke atleten die de 63e en 156e tijd noteren: twee maanden onbeperkt trainen bij WattCycling ter waarde van 99 euro (inzetten in 2024)

-Vrouwelijke atleten die de 82e en 110e tijd noteren: twee maanden onbeperkt trainen bij WattCycling ter waarde van 99 euro (inzetten in 2024)

Het kommetje – hier te vinden – is als volgt: