De Tri Hard Competitie is een klassement waarin atleten punten verdienen en – mits zij meedoen aan minimaal drie Tri Hard Series wedstrijden in een seizoen – strijden om het kampioenschap. Ook dit jaar (seizoen 2021, red.) was de animo groot en vandaag werd een aantal van de kampioenen gehuldigd in het nieuwe pand van Tri2one Coaching.

Tri Hard Series moest nog wel last-minute schakelen, want eigenlijk stond er vandaag, in samenwerking dus met hun partner Tri2one Coaching, een feestelijke huldiging op het programma, waarbij alle winnaars bij elkaar zouden komen en er ook nog een gezamenlijke loopparcoursverkenning van Tri Amsterdam zou plaatsvinden. Na de persconferentie van gisteren bleek dit logischerwijs onmogelijk en werd besloten atleten drie opties te bieden. Zij konden vandaag zelf hun prijs komen afhalen bij Tri2one Coaching, zij zijn welkom om hun prijs op een later tijdstip op het kantoor van Tri Hard Series op te halen én zij konden ervoor kiezen om hun prijs thuis, persoonlijk door de organisatie, te laten bezorgen. Veel van de winnaars kozen de eerste optie en kwamen vandaag naar Amsterdam, om meteen te zien hoe mooi het hypermoderne pand van Tri2one Coaching is. Hieronder een overzicht van de winnaars!