Dat het kopen van het juiste wetsuit belangrijk is, dat hoeven we de gemiddelde triatleet niet meer uit te leggen. Maar dat dit nog regelmatig tot lastige situaties leidt, lijkt een understatement. Hoe vind je nou een wetsuit dat bij je past en dat echt goed aansluit bij de wensen die je hebt? Juist daarom zet triathlonaccessoires.nl ook dit jaar weer flink in op de jaarlijkse wetsuit testdagen.

,,Elk wetsuit heeft zijn eigen pasvorm, elk wetsuit heeft zijn eigen specificaties en elke zwemmer heeft een andere zwemligging. Het uitzoeken van een passend wetsuit is en blijft een zeer lastig verhaal, zeker wanneer u nooit eerder in een wetsuit heeft gezwommen”, zeggen ze daarover. ,,Ons advies is om naar een wetsuit testdag te komen om verschillende wetsuits te testen in het water en direct zelf te voelen welke maat of welke eigenschappen voor u geschikt zijn. Op onze testdagen is er aanwezigheid van de volgende merken: Zone3, BTTLNS,  Orca, 2XU en Sailfish. Hierdoor heeft u een grote keuze van verschillende modellen en kunt u merk-onafhankelijk testen welk wetsuit het beste voldoet aan uw eisen.”

Alle data en locaties zijn te vinden op onderstaande afbeelding:
(tekst gaat verder onder afbeelding)

Deelname: kosteloos en vrijblijvend

Deelname aan deze wetsuit testdagen is volledig gratis en vrijblijvend. ,,We verzoeken u wel aan te melden door een email te sturen naar info@triathlonaccessoires.nl met als onderwerp “Wetsuit Testdag”. Vermeld uw naam en welke testdag u aanwezig wenst te zijn. U ontvangt daarna een bevestiging van inschrijving en een week voor aanvang een mail met extra informatie van de desbetreffende wetsuit testdag.”

Korting

Extra mooi is het feit dat atleten die op de wetsuit testdagen besluiten om een wetsuit aan te schaffen, 15 procent korting op de adviesprijs van het desbetreffende wetsuit ontvangen.